07/03/2019

Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Λοκρίδας

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης παρέστη στην τελετή εγκαινίων του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Αταλάντης, ένα έργο το οποίο παρέμενε κολλημένο στα γρανάζια της γραφειοκρατίας επί πολλά έτη και απαιτήθηκαν συστηματικές παρεμβάσεις προκειμένου να γίνει πραγματικότητα. Όπως δήλωσε ο κ. Σαρακιώτης:

«Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή της Λοκρίδας, αλλά και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα, συνεχίζεται με γνώμονα την προσέλκυση όσων περισσότερων πολιτών και ιδιαίτερα νέων ανθρώπων στον αθλητισμό. Το έργο του ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού Σταδίου Αταλάντης χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με ένα ποσό ανερχόμενο στις 297.000 ευρώ, στοιχείο που καταμαρτυρεί τη βούληση της σημερινής κυβέρνησης να ικανοποιήσει το δίκαιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών στην άθληση».

Στη συνέχεια, ο Βουλευτής Φθιώτιδας παρακολούθησε τον ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και της Μικτής Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας, έχοντας την ευκαιρία να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες.

Αρχείο δελτίων τύπου

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Απολύσεις για τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ, ασυλία στον Διαχειριστή της εκκαθάρισης»

Στην κοινοβουλευτική συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Ενέργειας, το οποίο περιλαμβάνει διάταξη για τη χορήγηση ασυλίας στον Ειδικό Διαχειριστή και στα μέλη του Δ.Σ. της ΛΑΡΚΟ, παρενέβη (28/07) με ομιλία του ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στην Επιτροπή Έρευνας & Τεχνολογίας: «Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη με ισότιμη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες»

«Η καινοτομία στην τουριστική βιομηχανία είτε θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, είτε η αδυναμία πρόσβασης των επιχειρήσεων στις νέες τεχνολογίες θα οξύνει τις ήδη υπάρχουσες ανισότητες» τόνισε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της τοποθέτησής...

Διαβάστε Περισσότερα