17/07/2022

Γιάννης Σαρακιώτης: “Η επόμενη μέρα θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενισχυμένο έχοντας την συντριπτική πλειοψηφία των εδρών”

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος, Γιάννης Σαρακιώτης μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Οι μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις συνιστούν το μοναδικό σωσίβιο σωτηρίας του κ. Μητσοτάκη για να δημιουργήσει κλίμα καθώς αντιλαμβάνεται ότι η οργή των πολιτών καθημερινά αυξάνεται. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επόμενη μέρα θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ενισχυμένο έχοντας την συντριπτική πλειοψηφία των εδρών. Εργαζόμαστε για την προοδευτική διακυβέρνηση, εργαζόμαστε για την επόμενη ημέρα της χώρας και είμαι πεπεισμένος ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση για τα δεινά που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και θα δώσει παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. 

Όποιος έχει στοιχειώδη επαφή με την κοινωνία, μιλάει με εμπόρους, με επιχειρηματίες, με συνταξιούχους με ανθρώπους της αγοράς, αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση έχει γίνει σκληρή και δύσκολη. Εμμένοντας σε αυτές τις πολιτικές επιλογές, δε βγαίνει φθινόπωρο, δε βγαίνει χειμώνας. Για αυτό η απόδραση με την προκήρυξη εκλογών είναι ο μόνος δρόμος που θα επιλέξει ο κ. Μητσοτάκης και θεωρώ ότι θα είναι η πιο σωστή απόφαση που θα έχει λάβει τα τελευταία 3 χρόνια

Τα λένε οι εκπρόσωποι των φορέων, τα λένε και οι Δήμαρχοι της περιοχής. Η στήριξη της Βόρειας Εύβοιας μετά τις πυρκαγιές έχει μείνει στις επικοινωνιακές φιέστες με τον κ. Μπένο και τον κ. Μητσοτάκη. Από ουσία μηδέν.

Η ΛΑΡΚΟ χρεοκόπησε τα προηγούμενα χρόνια και βρέθηκε σε δυσχερή θέση εξαιτίας των πολιτικών επιλογών των διοικήσεων της ΝΔ. Είτε με το hedging, είτε με την αύξηση της τιμής της ΔΕΗ η οποία κατέστησε την εταιρεία μη ανταγωνιστική. Τώρα ήρθε το κερασάκι στην τούρτα με την τροπολογία του Φεβρουαρίου του 2020, η οποία ολοκληρώθηκε με την τελευταία τροπολογία όπου όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας απολύονται και θα προχωρήσουν εν συνεχεία σε δίμηνες και τρίμηνες συμβάσεις. Αντιλαμβάνεστε ότι μία εταιρεία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές στην περιοχή μας, μία εταιρεία με εξαγωγικό πρόσημο δεν μπορεί να έχει αυτή την αντιμετώπιση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. 

Πηγή: Eviazoom.gr

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. αντί να στηρίξει τη ΛΑΡΚΟ απολύει τους εργαζομένους, παρέχει ασυλία στον Διαχειριστή και επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο”

Την επικαιρότητα σχολίασε (28/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5 FM” και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γ. Σαρακιώτης στον Λαμιακό Τύπο για τα αποτελέσματα της απογραφής στη Φθιώτιδα

Τα αποτελέσματα της έκθεσης της απογραφής που δημοσιεύθηκαν προσφάτως επιβεβαιώνουν το στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης που εμπεδώθηκε στον τόπο μας. Ο συγκεντρωτισμός και ο υδροκεφαλισμός σε συνδυασμό με την υποχωρητικότητα μέρους του πολιτικού προσωπικού οδήγησαν τη...

Διαβάστε Περισσότερα