19/05/2023

Γιάννης Σαρακιώτης: «Ο Αλ. Τσίπρας θα το κάνει όπως η Λαμία, θα βάλει το νικητήριο γκολ στο 93’»

Μια ποδοσφαιροπολιτική κουβέντα για τον ΠΑΣ Λαμία και τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου…

Η αγάπη του για την πολιτική είναι γνωστή, καθώς από το 2015 εκπροσωπεί τη Φθιώτιδα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι επίσης γνωστή, «θέμα χαρακτήρα» που λέει και στο προεκλογικό του σποτ, καθώς τον έχουμε δει πολλές φορές στις εξέδρες παρακολουθώντας αγώνες διαφόρων αθλημάτων, ενώ και ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες τρεξίματος.

Έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε το προεκλογικό μας ραντεβού με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη σε έναν γνώριμο αθλητικό χώρο, όπως το ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Εκεί, μετά από μια ενδιαφέρουσα κουβέντα για ομάδες και πολιτική, βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε και μερικά σουτάκια, αφού φροντίσαμε να πάρουμε σχετική άδεια από το Δήμο Λαμιέων και την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

«Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανατρέψει τα γκάλοπ όπως ο ΠΑΣ Λαμία ανέτρεψε το σκορ με τον Ιωνικό και ο Αλέξης Τσίπρας θα βάλει το νικητήριο γκολ στο 93’».

Κυρίες και κύριοι ο Γιάννης Σαρακιώτης από το «Αθανάσιος Διάκος», μας εξηγεί τι θα φέρει μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την 21η Μαΐου.

Μια διαφορετική συνέντευξη στον Κυριάκο Καραγιάννη και στο Lamiareport.gr

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Για την υποβάθμιση του λιμανιού του Αγ. Κωνσταντίνου θα πουν κάτι οι Κυβερνητικοί Βουλευτές;”

Στο Μεσημβρινό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Το Υπουργείο Ναυτιλίας γνωρίζει τις δεσμεύσεις του...

Διαβάστε Περισσότερα