19/05/2023

Γιάννης Σαρακιώτης: «Ο Αλ. Τσίπρας θα το κάνει όπως η Λαμία, θα βάλει το νικητήριο γκολ στο 93’»

Μια ποδοσφαιροπολιτική κουβέντα για τον ΠΑΣ Λαμία και τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου…

Η αγάπη του για την πολιτική είναι γνωστή, καθώς από το 2015 εκπροσωπεί τη Φθιώτιδα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι επίσης γνωστή, «θέμα χαρακτήρα» που λέει και στο προεκλογικό του σποτ, καθώς τον έχουμε δει πολλές φορές στις εξέδρες παρακολουθώντας αγώνες διαφόρων αθλημάτων, ενώ και ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες τρεξίματος.

Έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε το προεκλογικό μας ραντεβού με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη σε έναν γνώριμο αθλητικό χώρο, όπως το ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Εκεί, μετά από μια ενδιαφέρουσα κουβέντα για ομάδες και πολιτική, βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε και μερικά σουτάκια, αφού φροντίσαμε να πάρουμε σχετική άδεια από το Δήμο Λαμιέων και την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

«Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανατρέψει τα γκάλοπ όπως ο ΠΑΣ Λαμία ανέτρεψε το σκορ με τον Ιωνικό και ο Αλέξης Τσίπρας θα βάλει το νικητήριο γκολ στο 93’».

Κυρίες και κύριοι ο Γιάννης Σαρακιώτης από το «Αθανάσιος Διάκος», μας εξηγεί τι θα φέρει μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την 21η Μαΐου.

Μια διαφορετική συνέντευξη στον Κυριάκο Καραγιάννη και στο Lamiareport.gr

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Καταρρίφθηκε ο μύθος του Πρωθυπουργού του 41%»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί ζητημάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην POLITIC: «Ασκούμε αντιπολίτευση με γνώμονα την κοινή λογική και τις Συνταγματικές επιταγές»

Σε συνέντευξή του στην POLITIC και τον Γιάννη Συμεωνίδη, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης, σημειώνει πως η μετατόπιση του κέντρου βάρους του παραγωγικού υποδείγματος της χώρας στο πλαίσιο μίας νέας...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Ο κ. Φλωρίδης σχολιάζει στο Facebook και ο κ. Μπούγας απέχει από την τροποποίηση του Αστικού Κώδικα»

Συνέντευξη του Βουλευτή Φθιώτιδας και Τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Σαρακιώτη στο Action24 και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πιέρρο. Θα συζητήσουμε κάποια στιγμή για την υποστελέχωση στα ελληνικά πανεπιστήμια; Η χώρα μας είναι ουραγός....

Διαβάστε Περισσότερα