26/04/2018

Για την Πλατεία Πάρκου ο Σαρακιώτης στον Αστυνομικό Δ/ντη Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης ζητώντας εκτενή ενημέρωση για μια σειρά σημαντικών θεμάτων, όπως εκείνο των περιστατικών παραβατικότητας στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης προς την κατεύθυνση πάταξης της εγκληματικότητας και συζήτησαν τα περιθώρια ανάληψης πρωτοβουλιών για την άμεση αντιμετώπισή του, καθώς αφορά την κεντρικότερη πλατεία της πόλης. Στην απάντησή του ο κ. Μαντζιώκας σημείωσε ότι «οι αστυνομικές επιχειρήσεις εντείνονται με στόχο την εξάλειψη κάθε φαινομένου ανομίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Σαρακιώτης συζήτησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή ορισμένες επιμέρους δυσλειτουργίες, οι οποίες έχουν προκύψει σε αστυνομικά τμήματα της Φθιώτιδας, διερευνώντας τρόπους επίλυσης και κινητοποίησης των αρμοδίων. Κυριότερο θέμα ήταν αυτό των περιπολικών οχημάτων, καθώς και άλλα που αφορούν την εν γένει εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών υπαλλήλων.

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαντζιώκα για την αναλυτική ενημέρωση, ο κ. Σαρακιώτης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή για τις όποιες αναγκαίες κινήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν, προς την εμπέδωση της ασφάλειας στην πόλη της Λαμίας και ευρύτερα στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Μνημείο ανικανότητας και αναλγησίας οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της Ν.Δ. για τη ΛΑΡΚΟ»

Με ομιλία στη Βουλή παρενέβη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης για την τροπολογία, με την οποία ολοκληρώνεται η εγκληματική μεθόδευση της Κυβέρνησης της Ν.Δ. εις βάρος της ΛΑΡΚΟ. Όπως επεσήμανε ο κ....

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στη Βουλή: «Μέχρι να συνεννοηθούν στη Ν.Δ. αν είναι καλές ή όχι οι ΤΟ.Μ.Υ., ας απαντήσουν πότε θα λειτουργήσει η 2η ΤΟ.Μ.Υ. στη Λαμία»

Στη Βουλή επανέφερε το θέμα της καθυστέρησης λειτουργίας της 2ης ΤΟ.Μ.Υ. στη Λαμία ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Μέσω επίκαιρης ερώτησης προς το Υπουργείο Υγείας, ο κ. Σαρακιώτης ζήτησε οι...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Πως νοιάζεται η Ν.Δ. για τους αγρότες όταν για πρώτη φορά ο ΟΠΕΚΕΠΕ ελέγχεται από την Ε.Ε.;»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα