26/04/2018

Για την Πλατεία Πάρκου ο Σαρακιώτης στον Αστυνομικό Δ/ντη Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας Αστέριο Μαντζιώκα επισκέφθηκε στο γραφείο του ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης ζητώντας εκτενή ενημέρωση για μια σειρά σημαντικών θεμάτων, όπως εκείνο των περιστατικών παραβατικότητας στην Πλατεία Πάρκου της Λαμίας.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις ενέργειες της Αστυνομικής Διεύθυνσης προς την κατεύθυνση πάταξης της εγκληματικότητας και συζήτησαν τα περιθώρια ανάληψης πρωτοβουλιών για την άμεση αντιμετώπισή του, καθώς αφορά την κεντρικότερη πλατεία της πόλης. Στην απάντησή του ο κ. Μαντζιώκας σημείωσε ότι «οι αστυνομικές επιχειρήσεις εντείνονται με στόχο την εξάλειψη κάθε φαινομένου ανομίας».

Στη συνέχεια, ο κ. Σαρακιώτης συζήτησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή ορισμένες επιμέρους δυσλειτουργίες, οι οποίες έχουν προκύψει σε αστυνομικά τμήματα της Φθιώτιδας, διερευνώντας τρόπους επίλυσης και κινητοποίησης των αρμοδίων. Κυριότερο θέμα ήταν αυτό των περιπολικών οχημάτων, καθώς και άλλα που αφορούν την εν γένει εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών υπαλλήλων.

Αφού ευχαρίστησε τον κ. Μαντζιώκα για την αναλυτική ενημέρωση, ο κ. Σαρακιώτης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αστυνομικού Διευθυντή για τις όποιες αναγκαίες κινήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν, προς την εμπέδωση της ασφάλειας στην πόλη της Λαμίας και ευρύτερα στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης για Νοσοκομείο Λαμίας: «Από τα χειροκροτήματα στις απλήρωτες υπερωρίες»

Την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τη μη καταβολή του ποσού της υπερωριακής απασχόλησης των εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας, έφερε στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα