13/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “¨Οι Υπουργοί να ασχοληθούν με τα προβλήματα των πολιτών και να σταματήσουν να “μαγειρεύουν” εκλογές”

Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” και τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky TV είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (12/04) για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης για την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Μάλλον ετοιμάζουν εκλογές και δεν τους βγαίνουν “τα κουκιά” στο Μαξίμου με τους μόνιμους κατοίκους της χώρας κ θυμήθηκαν τους απόδημους… Εν μέσω της πανδημίας και σκληρού lockdown πέρυσι την άνοιξη βλέπαμε ότι διακινούνταν από το Μαξίμου σενάρια εκλογών. Σήμερα βλέπουμε ότι συνεχίζονται τέτοιου είδους σενάρια. Θα προέτρεπα τους Υπουργούς της Κυβέρνησης να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των συμπολιτών μας και να σταματήσουν να “μαγειρεύουν” εκλογές.”

“Πώς και έχει πιάσει τέτοια ανησυχία τα στελέχη της ΝΔ για τους απόδημους; Όταν κυβερνούσαν αυτόν τον τόπο επί 40 χρόνια δεν έφεραν ποτέ στις Αναθεωρήσεις του Συντάγματος το δικαίωμα της ψήφου των αποδήμων; Ο ΣΥΡΙΖΑ το έθεσε στην τελευταία Αναθεώρηση και άρα, ας μη χύνουν τώρα “κροκοδείλια δάκρυα” οι κύριοι και οι κυρίες της ΝΔ για τους απόδημους.”

“Επειδή είναι πολύ γρήγοροι στη ΝΔ και “γρήγορο πιστόλι” ο κ. Βορίδης, ας μας απαντήσουν πότε θα φέρουν στη Βουλή τις κυρώσεις για την επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα