13/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “¨Οι Υπουργοί να ασχοληθούν με τα προβλήματα των πολιτών και να σταματήσουν να “μαγειρεύουν” εκλογές”

Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” και τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky TV είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (12/04) για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης για την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Μάλλον ετοιμάζουν εκλογές και δεν τους βγαίνουν “τα κουκιά” στο Μαξίμου με τους μόνιμους κατοίκους της χώρας κ θυμήθηκαν τους απόδημους… Εν μέσω της πανδημίας και σκληρού lockdown πέρυσι την άνοιξη βλέπαμε ότι διακινούνταν από το Μαξίμου σενάρια εκλογών. Σήμερα βλέπουμε ότι συνεχίζονται τέτοιου είδους σενάρια. Θα προέτρεπα τους Υπουργούς της Κυβέρνησης να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των συμπολιτών μας και να σταματήσουν να “μαγειρεύουν” εκλογές.”

“Πώς και έχει πιάσει τέτοια ανησυχία τα στελέχη της ΝΔ για τους απόδημους; Όταν κυβερνούσαν αυτόν τον τόπο επί 40 χρόνια δεν έφεραν ποτέ στις Αναθεωρήσεις του Συντάγματος το δικαίωμα της ψήφου των αποδήμων; Ο ΣΥΡΙΖΑ το έθεσε στην τελευταία Αναθεώρηση και άρα, ας μη χύνουν τώρα “κροκοδείλια δάκρυα” οι κύριοι και οι κυρίες της ΝΔ για τους απόδημους.”

“Επειδή είναι πολύ γρήγοροι στη ΝΔ και “γρήγορο πιστόλι” ο κ. Βορίδης, ας μας απαντήσουν πότε θα φέρουν στη Βουλή τις κυρώσεις για την επιτάχυνση της διαδικασίας ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Μία Πολιτεία οφείλει να προασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 σχολίασε την επικαιρότητα (07/05) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΛΑΜΙΑ FM1 για Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας, ΕΛ.ΤΑ. Φθιώτιδας, Γ.Ν. Λαμίας, ίδρυση Πειραματικών σχολίων και πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει (27/04) τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και να αναπτύξει τις πρόσφατες παρεμβάσεις του στη Βουλή, ο Βουλευτής...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Γιώργο Παπαδάκη: «Να σταματήσει η Κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από τους επιστήμονες»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις...

Διαβάστε Περισσότερα