24/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ένα χρόνο μετά και δεν υπάρχει πτυχή της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που να μη δικαιώνεται»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (24/7), με τον Γιάννη Βούτσινο, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη καθώς και σχετικό βίντεο. 
“Μετά από 86 ολόκληρα χρόνια, η Αγιά Σοφιά μετατράπηκε σε τζαμί και εκτός από το ότι είναι μαύρη μέρα για τον ελληνισμό και την ορθοδοξία, προκαλεί θλίψη σε οποιονδήποτε δημοκράτη πολίτη ανά την υφήλιο. Είναι μια απόφαση εντός του επιθετικού και αναθεωρητικού πλαισίου της πολιτικής της Τουρκίας, με αρκετούς συμβολισμούς, 97 χρόνια μετά την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης.”
“Όσο δε θέτουμε εμείς τα ζητήματα της προκλητικότητας της Τουρκίας, τόσο αυτή αποθρασύνεται. Τα προηγούμενα χρόνια, δείξαμε και απαντήσαμε στην Τουρκία σε όλες τις προκλήσεις είτε λεκτικές είτε με πράξεις. Θυμίζω ότι το 2018, η φρεγάτα “Νικηφόρος Φωκάς” ανέκοψε την πορεία του “Barbaros” και αυτό επέστρεψε στη βάση του. Έτσι πρέπει να απαντούμε στον τουρκικό μαξιμαλισμό.”
“Τι μας έλεγε ο κ. Μητσοτάκης την περίοδο της τραγωδίας στο Μάτι; Ότι οι Αρχηγοί της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας “πρέπει να παραιτηθούν και δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε τις ζωές μας σε αυτούς τους ανθρώπους”. Ο κ. Τσουβάλας απεπέμφθη επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από τη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και μόλις ανέλαβε η Ν.Δ., ο κ. Μητσοτάκης τον επιβράβευσε και τον διόρισε Γ.Γ. του Υπ. Προστασίας του Πολίτη.”
“Τα στελέχη της Ν.Δ. δρουν ρεβανσιστικά και θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα προς τους πολιτικούς και τους ανθρώπους της δικαιοσύνης: “Μην ασχολείστε με σκάνδαλα και ζητήματα διαφθοράς, που έχουν κοστίσει δις στον ελληνικό λαό, γιατί θα έχετε αντίστοιχη τύχη με όλους αυτούς που προσπάθησαν να διαλευκάνουν τα θέματα, που συνέβαλαν στη χρεοκοπία της χώρας“.”
Ένα χρόνο μετά τις εκλογές, η πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δικαιώνεται με “πολύ θόρυβο”. Ας θυμηθούμε πόσο εργαστήκαμε για την πραγματική ενίσχυση στο χώρο της υγείας και το βρήκαμε μπροστά μας λόγω πανδημίας, πόσο λοιδωρηθήκαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και σήμερα η Ν.Δ. τη χειροκροτά και την τιμά. Για πρώτη φορά κυβέρνηση δεν άφησε άδεια ταμεία.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα