22/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Έτρεχε διαγωνισμός και η Ν.Δ. τον κατήργησε για να διορίσει τον κ. Λιγνάδη”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος (21/02) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Ο κ. Λιγνάδης δεν είδε φως και μπήκε στο Εθνικό Θέατρο. “Έτρεχε” διαγωνισμός και η Κυβέρνηση της Ν.Δ. τον κατήργησε, προκειμένου να διορίσει τον φίλο και δάσκαλο του κ. Μητσοτάκη, κ. Λιγνάδη, την ίδια στιγμή που Αντιπρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου διοριζόταν η θεία της συζύγου του Πρωθυπουργού.”

Οι πολίτες της Φθιώτιδας είναι εξοργισμένοι με ό,τι συμβαίνει με τους εμβολιασμούς. Από το Δήμο Λοκρών με ένα από τα καλύτερα Κέντρα Υγείας, αυτό της Αταλάντης, πολίτες πηγαίνουν στη Λιβαδειά, από την Αμφίκλεια, την Ελάτεια και την ευρύτερη περιοχή πηγαίνουν στο Δίστομο και στην Ιτέα, από τη Λαμία στη Στυλίδα ή στο Δομοκό κ.ο.κ.. Είναι αυτός σχεδιασμός “επιτελικού κράτους”;”

“Παλιότερα για ό,τι συνέβαινε, έφταιγε ο Τσίπρας. Σήμερα, με αφορμή την κακοκαιρία, μάθαμε το ΔΕΔΔΗΕ, τις ευθύνες της αυτοδιοίκησης και των δασαρχείων. Με τα ρεπορτάζ των καναλιών έχουμε γίνει όλοι δασολόγοι, για να μη φθάσει ψήγμα ευθύνης στο “μεγάλο ηγέτη” Κυριάκο Μητσοτάκη!”

“Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας καταθέτουμε διαρκώς προτάσεις, είτε έχουν να κάνουν με το υγειονομικό σκέλος, είτε με το οικονομικό. Πρώτοι εμείς μιλήσαμε για “μη επιστρεπτέα επιχορήγηση” και ο κ. Πέτσας μας έλεγε ότι “δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα”. Στη συνέχεια, το εφάρμοσαν οι Περιφερειάρχες και στο τέλος η Κυβέρνηση συνεχίζοντας, ωστόσο, να πετά λάσπη προς το ΣΥ.ΡΙΖ.Α..”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα