22/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Έτρεχε διαγωνισμός και η Ν.Δ. τον κατήργησε για να διορίσει τον κ. Λιγνάδη”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος (21/02) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Ο κ. Λιγνάδης δεν είδε φως και μπήκε στο Εθνικό Θέατρο. “Έτρεχε” διαγωνισμός και η Κυβέρνηση της Ν.Δ. τον κατήργησε, προκειμένου να διορίσει τον φίλο και δάσκαλο του κ. Μητσοτάκη, κ. Λιγνάδη, την ίδια στιγμή που Αντιπρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου διοριζόταν η θεία της συζύγου του Πρωθυπουργού.”

Οι πολίτες της Φθιώτιδας είναι εξοργισμένοι με ό,τι συμβαίνει με τους εμβολιασμούς. Από το Δήμο Λοκρών με ένα από τα καλύτερα Κέντρα Υγείας, αυτό της Αταλάντης, πολίτες πηγαίνουν στη Λιβαδειά, από την Αμφίκλεια, την Ελάτεια και την ευρύτερη περιοχή πηγαίνουν στο Δίστομο και στην Ιτέα, από τη Λαμία στη Στυλίδα ή στο Δομοκό κ.ο.κ.. Είναι αυτός σχεδιασμός “επιτελικού κράτους”;”

“Παλιότερα για ό,τι συνέβαινε, έφταιγε ο Τσίπρας. Σήμερα, με αφορμή την κακοκαιρία, μάθαμε το ΔΕΔΔΗΕ, τις ευθύνες της αυτοδιοίκησης και των δασαρχείων. Με τα ρεπορτάζ των καναλιών έχουμε γίνει όλοι δασολόγοι, για να μη φθάσει ψήγμα ευθύνης στο “μεγάλο ηγέτη” Κυριάκο Μητσοτάκη!”

“Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας καταθέτουμε διαρκώς προτάσεις, είτε έχουν να κάνουν με το υγειονομικό σκέλος, είτε με το οικονομικό. Πρώτοι εμείς μιλήσαμε για “μη επιστρεπτέα επιχορήγηση” και ο κ. Πέτσας μας έλεγε ότι “δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα”. Στη συνέχεια, το εφάρμοσαν οι Περιφερειάρχες και στο τέλος η Κυβέρνηση συνεχίζοντας, ωστόσο, να πετά λάσπη προς το ΣΥ.ΡΙΖ.Α..”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Για την υποβάθμιση του λιμανιού του Αγ. Κωνσταντίνου θα πουν κάτι οι Κυβερνητικοί Βουλευτές;”

Στο Μεσημβρινό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Το Υπουργείο Ναυτιλίας γνωρίζει τις δεσμεύσεις του...

Διαβάστε Περισσότερα