29/01/2022

Γ. Σαρακιώτης: «Έχουμε χρέος να βάλουμε φρένο στην καταστροφική διακυβέρνηση της χώρας από τη Ν.Δ.»

Την επικαιρότητα σχολίασε (28/01) στη ραδιοφωνική συχνότητα του STAR FM 97.1 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Είναι τουλάχιστον περίεργο να μιλάς με κατοίκους στο Ζέλι Φθιώτιδας, όπου με 1,5 μέτρο χιόνι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα επειδή ενήργησε ο οικείος Δήμος, ενώ σε περιοχές της Αθήνας δεν μπορείς να βγάλεις το αυτοκίνητο για 4 μέρες με 30 πόντους χιόνι..

Ο κ. Πατούλης διαφήμιζε τα εκχιονιστικά της Περιφέρειας, ο Υφ. Άμυνας κ.Χαρδαλιάς έβγαζε φωτογραφίες, ο κ. Στυλιανίδης δήλωνε “πόσο προετοιμασμένη ήταν η Πολιτεία”και εν τέλει βιώσαμε την παταγώδη αποτυχία του “επιτελικού κράτους”.

Σύμφωνα με την Κυβέρνηση, έχουν ευθύνη οι μετεωρολόγοι, καθώς και η Κατεχάκη, η Μεσογείων και η Μαραθώνος οι οποίες “αυτονομήθηκαν” όπως μάθαμε εσχάτως από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Οικονόμου και δεν ανήκουν στο ελληνικό κράτος.

Δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν κόμμα Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το οποίο να έχει παρουσιάσει πρόγραμμα για την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ., τη διαχείριση της πανδημίας, τη ρευστότητα στις επιχειρήσεις, τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, τα εργασιακά και την ακρίβεια. Όλα έχουν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων από την ΝΔ και για το μόνο που μιλούν είναι οι δημοσκοπήσεις.

Στην περσινή κακοκαιρία, τη “Μήδεια”, έφταιγαν… τα δέντρα! Εκεί είχε εστιάσει ο επικοινωνιακός μηχανισμός του κ. Μητσοτάκη. Στη συνέχεια, είχαμε τις φωτιές στη Βόρεια Εύβοια και στην Αττική και κάηκε σε ένα μόνο καλοκαίρι έκταση ίση με αυτή, που είχε καεί τα 10 προηγούμενα έτη. Αυτό είναι το “επιτελικό κράτος” της Ν.Δ..

Θρηνούμε πάνω από 23.000 νεκρούς και βλέπουμε μια Κυβέρνηση να μην ιδρώνει το αφτί της και να μην προβαίνει σε καμιά ενέργεια και δράση για να δώσει λύσεις. Αντ’ αυτού κλείνει το Παίδων Πεντέλης στέλνοντας τα ΜΑΤ στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, ενώ παρόμοια κατάσταση εγκατάλειψης επικρατεί στη συντριπτική πλειοψηφία των δομών υγείας της χώρας.

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα