26/09/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Έχουμε 3.000 κρούσματα και θρηνούμε 40 νεκρούς την ημέρα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του…”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Ράδιο ΝΕΤ παραχώρησε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφερόμενος σε ζητήματα της επικαιρότητας. Ακολουθούν αποσπάσματα των τοποθετήσεών του:

“Σε ποιο νοσοκομείο της χώρας οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι ικανοποιημένοι με τη διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση; Περισσότεροι από τους μισούς θανόντες από Covid-19 έχασαν τη ζωή τους, όχι σε κάποια Μ.Ε.Θ., αλλά στο σπίτι τους, γιατί η Κυβέρνηση θεωρούσε – διά στόματος του κ. Πέτσα – ότι τα λεφτά για Μ.Ε.Θ. καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων.”
“Τον τελευταίο μήνα, η χώρα μας είναι 2η στην Ε.Ε. όσον αφορά θανάτους από Covid-19 ανά εκατ. κατοίκους. Τί έπρεπε δηλαδή να συμβεί για να θεωρηθεί η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αποτυχημένη; Έχουμε 3.000 κρούσματα και θρηνούμε 40 νεκρούς την ημέρα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του…”
“Μια μικρομεσαία επιχείρηση, στην οποία εργάζονται πχ ο ιδιοκτήτης και 2 υπάλληλοι, με τί θα συγχωνευθεί στο μαγικό κόσμο του κ. Γεωργιάδη, προκειμένου να λάβει χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης; Έτσι, οραματίζονται το μέλλον της πραγματικής οικονομίας;”
“Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει προτείνει τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης και στη βενζίνη στα κατώτατα όρια, όπως έχει ήδη συμβεί στην Ισπανία. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί δεν το υλοποιεί η Κυβέρνηση. Το εν λόγω μέτρο από κοινού με τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, που επίσης προτείναμε, θα δώσουν μεγάλη ανάσα στην ελληνική κοινωνία.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «“Βενετία” η Αθήνα και γόνδολες στον Κηφισό χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη!»

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, σχολιάζοντας την «επιτελική ανικανότητα»...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο newsbomb.gr: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. διαθέτει μια έτοιμη και συντεταγμένη πρόταση διακυβέρνησης”

Κύριε Σαρακιώτη, η πανδημία συνεχίζει να είναι παρούσα με πολλά κρούσματα και αρκετούς νεκρούς ανά εβδομάδα. Γιατί πιστεύετε ότι υπάρχουν ευθύνες της Κυβέρνησης για αυτό; Η «μαύρη πρωτιά» της Ελλάδας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, όσον αφορά τους θανάτους λόγω Covid-19 ανά...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Εν μέσω υγειονομικής, οικονομικής και ενεργειακής κρίσης η Κυβέρνηση είναι απούσα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (4/10) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης...

Διαβάστε Περισσότερα