26/09/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Έχουμε 3.000 κρούσματα και θρηνούμε 40 νεκρούς την ημέρα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του…”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Ράδιο ΝΕΤ παραχώρησε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφερόμενος σε ζητήματα της επικαιρότητας. Ακολουθούν αποσπάσματα των τοποθετήσεών του:

“Σε ποιο νοσοκομείο της χώρας οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι ικανοποιημένοι με τη διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση; Περισσότεροι από τους μισούς θανόντες από Covid-19 έχασαν τη ζωή τους, όχι σε κάποια Μ.Ε.Θ., αλλά στο σπίτι τους, γιατί η Κυβέρνηση θεωρούσε – διά στόματος του κ. Πέτσα – ότι τα λεφτά για Μ.Ε.Θ. καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων.”
“Τον τελευταίο μήνα, η χώρα μας είναι 2η στην Ε.Ε. όσον αφορά θανάτους από Covid-19 ανά εκατ. κατοίκους. Τί έπρεπε δηλαδή να συμβεί για να θεωρηθεί η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αποτυχημένη; Έχουμε 3.000 κρούσματα και θρηνούμε 40 νεκρούς την ημέρα, αλλά ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό του…”
“Μια μικρομεσαία επιχείρηση, στην οποία εργάζονται πχ ο ιδιοκτήτης και 2 υπάλληλοι, με τί θα συγχωνευθεί στο μαγικό κόσμο του κ. Γεωργιάδη, προκειμένου να λάβει χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης; Έτσι, οραματίζονται το μέλλον της πραγματικής οικονομίας;”
“Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχει προτείνει τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης και στη βενζίνη στα κατώτατα όρια, όπως έχει ήδη συμβεί στην Ισπανία. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί δεν το υλοποιεί η Κυβέρνηση. Το εν λόγω μέτρο από κοινού με τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, που επίσης προτείναμε, θα δώσουν μεγάλη ανάσα στην ελληνική κοινωνία.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. υποσχόταν μόνο φοροελαφρύνσεις και σήμερα ετοιμάζεται για φοροεπιδρομή”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος με τη δημοσιογράφο Λένα Παράσκευα σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Ο Αλέξης Τσίπρας...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα