29/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Αιφνιδιαστήκαμε σε ότι αφορά την Τουρκία και δεν επιτρέπονται πανηγυρισμοί»

Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” και τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (28/7) για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του κ. Γ. Σαρακιώτη, καθώς και σχετικό βίντεο.

Η ιεραρχία της Εκκλησίας είναι πολύ πιο ώριμη από την Ελληνική Κυβέρνηση. Δεν είναι δυνατόν στον έναν κλειστό χώρο να επιβάλλεται η χρήση μάσκας και στον άλλον όχι. Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να ακολουθήσει ούτε την Εκκλησία της Ελλάδος όσον αφορά τέτοια ζητήματα.”
“Οφείλουν όλοι οι υπεύθυνοι να είναι πολύ προσεκτικοί και να μην περνούν αντικρουόμενα μηνύματα, γιατί ο κόσμος περνά δύσκολες στιγμές οικονομικά, αλλά και ψυχολογικά μετά από 3 μήνες καραντίνα. Οφείλουν να είναι ξεκάθαροι και να μη λένε άλλα τη μία φορά και άλλα την άλλη.”
Αιφνιδιαστήκαμε ή όχι με τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί; Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης δεν έλεγε ότι “δεν πρόκειται να το τολμήσει ο Ερντογάν”; Είναι μια νέα πληγή στον ελληνισμό και στην ορθοδοξία, καθώς η Αγιά Σοφιά είναι παγκόσμιο πολιτιστικό μνημείο αλλά δεν είναι και το Ταζ Μαχάλ… Μέσα σε αυτή την κατάσταση δεν επιτρέπεται σε κανέναν να πανηγυρίζει ότι “τα έκανε καλά”.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα