15/01/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ακούμε ότι βρέχει δισ. και ο κόσμος βλέπει τις τσέπες του άδειες. Ακούμε ότι βρέχουν εμβόλια και βλέπουμε να μη γίνονται εμβολιασμοί”

Στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky TV και την εκπομπή “Παρεμβάσεις” σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Στις 13 Απριλίου 2020, ο κ. Μόσιαλος ανέφερε ότι την πρότασή του για το θέμα της πατέντας του εμβολίου, που επανάφερε ο Αλέξης Τσίπρας, την έχει εγκρίνει και ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η χώρα μας είναι 20ή μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. στις δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους. Δε βρισκόμαστε στο μέσο όρο όπως μας λέει η Ν.Δ..”

Εδώ και πολλούς μήνες ακούμε ότι βρέχει δισ. και ο κόσμος βλέπει τις τσέπες του άδειες. Ακούμε ότι βρέχουν εμβόλια από το Δεκέμβρη και μετά και βλέπουμε να μη γίνονται εμβολιασμοί.

“Η χώρα μας είναι ουραγός σε επίπεδο ΕΕ όσον αφορά τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, καθώς εξακολουθούμε να μην αξιοποιούμε τα ερευνητικά κέντρα της χώρας προς αυτή την κατεύθυνση.”

Στελέχη της Ν.Δ. μας λένε “για ποιο λόγο να ενισχύσουμε το Ε.Σ.Υ. όταν πρόκειται για μια παροδική πανδημία”; Μάλλον δε βλέπουν τι έχουμε ζήσει στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Η Κυβέρνηση διαρκώς κωφεύει και δε φαίνεται να βάζει μυαλό.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα