15/01/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Ακούμε ότι βρέχει δισ. και ο κόσμος βλέπει τις τσέπες του άδειες. Ακούμε ότι βρέχουν εμβόλια και βλέπουμε να μη γίνονται εμβολιασμοί”

Στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky TV και την εκπομπή “Παρεμβάσεις” σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Στις 13 Απριλίου 2020, ο κ. Μόσιαλος ανέφερε ότι την πρότασή του για το θέμα της πατέντας του εμβολίου, που επανάφερε ο Αλέξης Τσίπρας, την έχει εγκρίνει και ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η χώρα μας είναι 20ή μεταξύ των χωρών της Ε.Ε. στις δόσεις εμβολίων ανά 100 κατοίκους. Δε βρισκόμαστε στο μέσο όρο όπως μας λέει η Ν.Δ..”

Εδώ και πολλούς μήνες ακούμε ότι βρέχει δισ. και ο κόσμος βλέπει τις τσέπες του άδειες. Ακούμε ότι βρέχουν εμβόλια από το Δεκέμβρη και μετά και βλέπουμε να μη γίνονται εμβολιασμοί.

“Η χώρα μας είναι ουραγός σε επίπεδο ΕΕ όσον αφορά τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, καθώς εξακολουθούμε να μην αξιοποιούμε τα ερευνητικά κέντρα της χώρας προς αυτή την κατεύθυνση.”

Στελέχη της Ν.Δ. μας λένε “για ποιο λόγο να ενισχύσουμε το Ε.Σ.Υ. όταν πρόκειται για μια παροδική πανδημία”; Μάλλον δε βλέπουν τι έχουμε ζήσει στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Η Κυβέρνηση διαρκώς κωφεύει και δε φαίνεται να βάζει μυαλό.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα