25/11/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Ακόμη και το ΔΝΤ συστήνει να ξοδέψουμε στην υγεία – Η Κυβέρνηση ωστόσο παραμένει ουραγός”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” και τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (25/11) για ζητήματα της επικαιρότητας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.
“Ο ίδιος κόσμος, που τήρησε τα μέτρα την άνοιξη και είχαμε θετικά αποτελέσματα ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων, ο ίδιοι πολίτες ζουν και σήμερα στη χώρα μας και η Κυβέρνηση τους στοχοποιεί, προκειμένου να πετάξει από πάνω της τις ευθύνες. Ας σταματήσει αυτή η στοχοποίηση γιατί εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι κανείς δεν είναι άτρωτος στο ιό.”
“Η χώρα μας κατατάσσεται μεταξύ των τελευταίων χωρών στην Ε.Ε. όσον αφορά τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Φωνάζουμε για συνταγογράφηση των τεστ και για την εμπλοκή περισσοτέρων φορέων (π.χ. πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα που διαθέτουν τις ανάλογες δυνατότητες), αλλά η Κυβέρνηση δε μας ακούει.”
“Επί 40 χρόνια κυβερνούσαν αυτή τη χώρα ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., σε εποχές ευμάρειας και “παχέων αγελάδων”, και άφησαν το 2015, 430 Μ.Ε.Θ.. Με τη θηλειά των μνημονίων, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των Μ.Ε.Θ. σε 560. Σήμερα έχουμε πανδημία, ακόμη και το ΔΝΤ συστήνει να “ξοδέψουμε στην υγεία”, αλλά η Κυβέρνηση αδυνατεί να ανταποκριθεί.”
“Η Ν.Δ. δεν έλεγε ότι “υπάρχει λίπος στο Ε.Σ.Υ.“; Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έκλεινε νοσοκομεία και δεν ήθελε “να του κλέψει τη δόξα η τρόϊκα”. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικ. Ανασυγκρότησης, όταν πετούσαν στο δρόμο τους γιατρούς. Για να μην τα ξεχνάμε… κάποιοι θυμήθηκαν τώρα το Ε.Σ.Υ.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η επέκταση στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 παρέθεσε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. σήμερα πανηγυρίζει για το ίδιο πράγμα που πριν από 2 χρόνια μας αποκαλούσε προδότες”

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1 και το καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή, σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα (21/01) καθώς και ανέπτυξε τις πρόσφατες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”: «Για τη Ν.Δ. χωρίς καρέκλα: “προδοσία η επέκταση των 12 ν.μ.” – Με καρέκλα: “Πατριωτισμός”»

«Επί δύο χρόνια η Νέα Δημοκρατία μας κατηγορούσε για το θέμα του Ιονίου λέγοντας ότι, ακολουθούμε την ατζέντα της Τουρκίας και ότι, ανοίγουμε κερκόπορτα και χθες οι ίδιοι άνθρωποι χωρίς να ζητήσουν ένα συγνώμη στον ελληνικό λαό, που τον δίχασαν και τον δηλητηρίασαν,...

Διαβάστε Περισσότερα