25/11/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Ακόμη και το ΔΝΤ συστήνει να ξοδέψουμε στην υγεία – Η Κυβέρνηση ωστόσο παραμένει ουραγός”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” και τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (25/11) για ζητήματα της επικαιρότητας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.
“Ο ίδιος κόσμος, που τήρησε τα μέτρα την άνοιξη και είχαμε θετικά αποτελέσματα ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων, ο ίδιοι πολίτες ζουν και σήμερα στη χώρα μας και η Κυβέρνηση τους στοχοποιεί, προκειμένου να πετάξει από πάνω της τις ευθύνες. Ας σταματήσει αυτή η στοχοποίηση γιατί εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι κανείς δεν είναι άτρωτος στο ιό.”
“Η χώρα μας κατατάσσεται μεταξύ των τελευταίων χωρών στην Ε.Ε. όσον αφορά τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού. Φωνάζουμε για συνταγογράφηση των τεστ και για την εμπλοκή περισσοτέρων φορέων (π.χ. πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα που διαθέτουν τις ανάλογες δυνατότητες), αλλά η Κυβέρνηση δε μας ακούει.”
“Επί 40 χρόνια κυβερνούσαν αυτή τη χώρα ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., σε εποχές ευμάρειας και “παχέων αγελάδων”, και άφησαν το 2015, 430 Μ.Ε.Θ.. Με τη θηλειά των μνημονίων, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό των Μ.Ε.Θ. σε 560. Σήμερα έχουμε πανδημία, ακόμη και το ΔΝΤ συστήνει να “ξοδέψουμε στην υγεία”, αλλά η Κυβέρνηση αδυνατεί να ανταποκριθεί.”
“Η Ν.Δ. δεν έλεγε ότι “υπάρχει λίπος στο Ε.Σ.Υ.“; Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έκλεινε νοσοκομεία και δεν ήθελε “να του κλέψει τη δόξα η τρόϊκα”. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν Υπουργός Διοικ. Ανασυγκρότησης, όταν πετούσαν στο δρόμο τους γιατρούς. Για να μην τα ξεχνάμε… κάποιοι θυμήθηκαν τώρα το Ε.Σ.Υ.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Για την υποβάθμιση του λιμανιού του Αγ. Κωνσταντίνου θα πουν κάτι οι Κυβερνητικοί Βουλευτές;”

Στο Μεσημβρινό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Το Υπουργείο Ναυτιλίας γνωρίζει τις δεσμεύσεις του...

Διαβάστε Περισσότερα