06/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Απειλούν τους Υπουργούς της και η Κυβέρνηση δίνει και 14 αστυνομικούς για φύλαξή. Μπράβο!”

Στο Ανατρεπτικό Δελτίο του AlertTV.gr βρέθηκε (05/04) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης, συμμετέχοντας σε τηλεοπτική συζήτηση για τα μείζονα θέματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Όταν τον Απρίλιο του 2020, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσαν για “μη επιστρεπτέα επιχορήγηση”, ο κ. Πέτσας μας έλεγε ότι “δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα”. Υιοθέτησαν το μέτρο ο κ. Τζιτζικώστας και εν συνεχεία οι υπόλοιποι Περιφερειάρχες με τη μικρή οικονομική δυνατότητα που έχουν. Έρχεται τώρα η Ν.Δ., μετά από 1 χρόνο, να μας πει ότι “ένα ποσό θα είναι μη επιστρεπτέο”. Καλωσορίζουμε τη Ν.Δ. στην πραγματικότητα.”

“Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μείνει η Επιτροπή εκτός των πολιτικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης και να προασπίσουν όλοι το κύρος της. Η Ν.Δ. δεν το έκανε αυτό, έβαλε στο στόμα πρόθυμων επιστημόνων να λένε “τι 15, τι 30 παιδιά στην αίθουσα, το ίδιο κολλάει” ή “και να πεθαίνουν 20% εκτός Μ.Ε.Θ. δε χάθηκε ο κόσμος” και γι’ αυτό, βρισκόμαστε τώρα σε αυτή τη θέση.”

Απειλούν τους Υπουργούς και η Κυβέρνηση τους δίνει και 14 αστυνομικούς για τη φύλαξή τους. Μπράβο! Να τους χαίρονται! Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση ότι “δεν έχει κανένα αστυνομικό για τη φύλαξή του ο κ. Φουρθιώτης” και όταν βγήκε το σκάνδαλο, μάθαμε ότι είχε 14. Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει; Να βγάζει η ΕΛ.ΑΣ. ψευδείς ανακοινώσεις;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα