06/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Απειλούν τους Υπουργούς της και η Κυβέρνηση δίνει και 14 αστυνομικούς για φύλαξή. Μπράβο!”

Στο Ανατρεπτικό Δελτίο του AlertTV.gr βρέθηκε (05/04) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης, συμμετέχοντας σε τηλεοπτική συζήτηση για τα μείζονα θέματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Όταν τον Απρίλιο του 2020, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσαν για “μη επιστρεπτέα επιχορήγηση”, ο κ. Πέτσας μας έλεγε ότι “δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα”. Υιοθέτησαν το μέτρο ο κ. Τζιτζικώστας και εν συνεχεία οι υπόλοιποι Περιφερειάρχες με τη μικρή οικονομική δυνατότητα που έχουν. Έρχεται τώρα η Ν.Δ., μετά από 1 χρόνο, να μας πει ότι “ένα ποσό θα είναι μη επιστρεπτέο”. Καλωσορίζουμε τη Ν.Δ. στην πραγματικότητα.”

“Από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μείνει η Επιτροπή εκτός των πολιτικών παιχνιδιών της Κυβέρνησης και να προασπίσουν όλοι το κύρος της. Η Ν.Δ. δεν το έκανε αυτό, έβαλε στο στόμα πρόθυμων επιστημόνων να λένε “τι 15, τι 30 παιδιά στην αίθουσα, το ίδιο κολλάει” ή “και να πεθαίνουν 20% εκτός Μ.Ε.Θ. δε χάθηκε ο κόσμος” και γι’ αυτό, βρισκόμαστε τώρα σε αυτή τη θέση.”

Απειλούν τους Υπουργούς και η Κυβέρνηση τους δίνει και 14 αστυνομικούς για τη φύλαξή τους. Μπράβο! Να τους χαίρονται! Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση ότι “δεν έχει κανένα αστυνομικό για τη φύλαξή του ο κ. Φουρθιώτης” και όταν βγήκε το σκάνδαλο, μάθαμε ότι είχε 14. Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει; Να βγάζει η ΕΛ.ΑΣ. ψευδείς ανακοινώσεις;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Μία Πολιτεία οφείλει να προασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 σχολίασε την επικαιρότητα (07/05) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΛΑΜΙΑ FM1 για Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας, ΕΛ.ΤΑ. Φθιώτιδας, Γ.Ν. Λαμίας, ίδρυση Πειραματικών σχολίων και πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει (27/04) τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και να αναπτύξει τις πρόσφατες παρεμβάσεις του στη Βουλή, ο Βουλευτής...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Γιώργο Παπαδάκη: «Να σταματήσει η Κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από τους επιστήμονες»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις...

Διαβάστε Περισσότερα