14/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Αποτέλεσμα της πολιτικής κατευνασμού η μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Πειραιά Κανάλι ΕΝΑ 90.4, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.

“Από την πρώτη στιγμή, που εξαγγέλθηκε από τα όργανα της Ε.Ε. η ίδρυση του Ταμείου Ανάκαμψης, εμείς είχαμε χαιρετίσει την ένταξη σημαντικού αριθμού κεφαλαίων στο εν λόγω Ταμείο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφέρει ότι: “Αναμένουμε να δούμε τους τελικούς όρους και τις προϋποθέσεις, αλλά και το χρόνο εκταμίευσης”. Είναι δύο κρίσιμα ζητήματα, τα οποία βρίσκουμε μπροστά μας, παρά την αρχική εικόνα ευφορίας που προσπάθησε να δημιουργήσει η κυβέρνηση.”

“Ας μας πει η Κυβέρνηση ποιοι κλάδοι ενισχύθηκαν, γιατί εγώ όπου πάω είτε στη Φθιώτιδα είτε στην Αθήνα παράπονα ακούω. Βλέπω ανθρώπους που έζησαν για 3 μήνες με 800 ευρώ και επιχειρήσεις χωρίς ουσιαστική στήριξη και ενίσχυση…”

“Φαντάζομαι ότι τώρα με τα εθνικά ζητήματα και τις “νέες μεγάλες επιτυχίες” της κυβέρνησης, η διαφορά υπέρ της κυβέρνησης στις δημοσκοπήσεις θα εκτοξευθεί στο +40%. Πέραν των αστεϊσμών, ο κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης και το μόνο, που κάνουν στο Μαξίμου, είναι να ασχολούνται με τις δημοσκοπήσεις και πότε θα γίνουν εκλογές. Λίγη σοβαρότητα και ας εργαστούν επιτέλους τα στελέχη της κυβέρνησης αφουγκραζόμενα τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας.”

“Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Βαρβιτσιώτης έλεγε ότι είναι “σχέδιό μας να μην προχωρούμε τις κυρώσεις κατά της Τουρκίας”, ενώ ο κ. Μητσοτάκης ούτε καν έθεσε το ζήτημα της τουρκικής παραβατικότητας προς τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν “για να μη χαλάσει το καλό κλίμα” όπως ενημερωθήκαμε μετά από το Μαξίμου. Όταν θάβεις τα θέματα κάτω από το χαλί και ακολουθείς την πολιτική του κατευνασμού, τα αποτελέσματα είναι όπως αυτό της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα