14/06/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Από το Φλεβάρη του 2020 ο χρόνος έχει “παγώσει” στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ”

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Στο Κόκκινο 105.5». Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των τοποθετήσεων του.

Η Ρωσία παράγει το 12% του νικελίου παγκοσμίως. Τη στιγμή, που ένας μεγάλος “παίκτης” μένει εκτός εξαιτίας των οικονομικών κυρώσεων, στη χώρα μας βλέπουμε τη μεγαλύτερη παραγωγό εταιρεία νικελίου στην Ε.Ε. να παρακμάζει καθημερινά με αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ.

Από το Φλεβάρη του 2020, μετά την τροπολογία της Ν.Δ., ο χρόνος έχει “παγώσει” στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ. Δεν πραγματοποιούνται καν οι αναγκαίες συντηρήσεις και οι εργαζόμενοι τρέμουν για τις ζωές τους μπαίνοντας στο εργοστάσιο. Η απαξίωση είναι πλήρης και ολοκληρωτική.

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε προεκλογικά ότι “ο Αλ. Τσίπρας, αν μπορούσε, μαζί με τα ψηφοδέλτια θα έδινε και τα επιδόματα”; – Σήμερα αναγγέλλει επιδόματα λίγο πριν τις εκλογές!

Την επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα του STAR FM 97.1 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Μετά από πρόταση του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Τα 16 δρομολόγια, που περνούσαν από τον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας, με Ν.Δ. έγιναν 4”

Το ζήτημα του συγκοινωνιακού αποκλεισμού της Φθιώτιδας καθώς και των όμορων περιοχών που συνθέτουν το παραπαρνάσσιο τόξο, σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Στο Νοσοκομείο Λαμίας είχαμε 5 παιδιάτρους και τώρα έχουμε 1 – Θα απαντήσει κάποιο στέλεχος της Ν.Δ. για ποιο λόγο αποχωρούν οι γιατροί;”

Την επικαιρότητα σχολίασε (10/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Θώμη Παληού. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα