24/07/2020

Γ. Σαρακιώτης για την 46η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας: «Με αρραγή ενότητα και εθνική ομοψυχία έτοιμοι να υπερασπιστούμε ελευθερίες, δικαιώματα και εθνικά δίκαια»

Αντιλαμβανόμενοι τόσο τη σημασία της ιστορικής διαδρομής της Χώρας μας, όσο και την κρισιμότητα της παρούσας συγκυρίας, κατά την οποία διακυβεύονται πολυάριθμα κεκτημένα, τιμούμε, όπως και αρμόζει, την εμβληματική επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Σε μία περίοδο ευαίσθητη, τόσο ως προς τα εθνικά ζητήματα, όσο και ως προς τη διαφύλαξη της ποιότητας των δημοκρατικών θεσμών, η μέριμνα για την προάσπιση των δημοκρατικών κατακτήσεων του Λαού και της επί σειρά ετών δοκιμαζόμενης κοινωνίας, οφείλει να είναι συνεχής.

Αποτίουμε φόρο τιμής προς τους νεκρούς που έπεσαν αγωνιζόμενοι για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, καθώς και όλους τους αγωνιστές του αντιστασιακού αγώνα. Ανθρώπους του αντιδικτατορικού κινήματος, που όρθωσαν το ανάστημά τους στη χούντα, της οποίας η δράση μόνο βαθιά και ανεπούλωτα πλήγματα επέφερε στον Ελληνισμό.

Αυτοί οι αγώνες, αποτελούν σήμερα την πιο πολύτιμη παρακαταθήκη για τη μελλοντική προοπτική της Χώρας μας. Ένα μέλλον, όπου οι νέοι δε θα στερούνται ευκαιριών που αξίζουν και δικαιούνται. Ένα μέλλον, για το οποίο το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήθηκαν μεγάλες θυσίες, προκειμένου η Χώρα μας να ανακτήσει το χαμένο κύρος και την αξιοπιστία της.

Στη βάση αυτή και υπό όρους αρραγούς ενότητας και εθνικής ομοψυχίας, η Χώρα μας οφείλει να αγρυπνεί και να εργάζεται με συνέπεια και μεθοδικότητα για την ευημερία της και την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, των Συνταγματικά κατοχυρωμένων ελευθεριών, των κοινωνικών δικαιωμάτων και των Εθνικών της Δικαίων.

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης και Βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.: «Πρώτοι οι Κυβερνώντες στις “κορδέλες”, άφαντοι για το Νοσοκομείο Λαμίας»

Σε μία ακόμη κοινοβουλευτική παρέμβαση για τα διαρκώς αυξανόμενα προβλήματα του Νοσοκομείου Λαμίας προχώρησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, μετά και την πρόσφατη...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Mega: «Προκλητικές αυξήσεις μισθών μόνο για “γαλάζια παιδιά”»

Στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, σχολιάζοντας και απαντώντας σε ερωτήματα αναφορικά...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Το Νοσοκομείο Λαμίας υποβαθμίζεται μεθοδικά και συνειδητά από τη Ν.Δ. εδώ και 3 χρόνια»

Στις κινητοποιήσεις του Σωματείου των Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας της Φθιώτιδας βρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης,...

Διαβάστε Περισσότερα