18/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Για τις συνέπειες της κακοκαιρίας, δε φταίει κανείς – Φταίνε τα δέντρα !”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 παρέθεσε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Ο δολοφόνος Χριστόδουλος Ξηρός πήρε άδεια 14 φορές επί Νέας Δημοκρατίας και είχε αποδράσει. Άρα, είναι φίλος του κ. Αντώνη Σαμαρά ο Χριστόδουλος Ξηρός;”

Για τις συνέπειες της κακοκαιρίας δε φταίει ο Πρωθυπουργός, δε φταίνε οι Υπουργοί, δε φταίνε οι Δήμοι και προς Θεού δε φταίει σε τίποτα ο κ. Πατούλης. Φταίνε τα δέντρα!

“Εν έτει 2021, η Κυβέρνηση της Ν.Δ. εγκαινίασε ένα νέο τρόπο πρόληψης των φαινομένων με την κατάργηση της Πολιτικής Προστασίας η οποία προβλέπει και την απογύμνωση των Δήμων από οποιαδήποτε αρμοδιότητα. Οι παραχωρησιούχοι έχουν κάποια υποχρέωση ή κακώς πληρώνουμε διόδια;”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα