22/09/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Δεν τιμά κανέναν, μετά από 4 ημέρες, εν έτει 2020 να έχουμε ανθρώπους χωρίς νερό και ρεύμα»

Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ “Από τις 6” με τους Γιάννη Πιτταρά και Δημήτρη Κοτταρίδη είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Έρευνας & Τεχνολογίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία καθώς και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Δεν τιμά κανέναν, μετά από 4 ημέρες, εν έτει 2020 να έχουμε ανθρώπους δίχως νερό και ρεύμα και βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Οπότε ας χαμηλώσουμε όλοι τους τόνους. Εύχομαι ο κ. Μητσοτάκης να δει τις καταστροφές στην Καρδίτσα και να αντιληφθεί ότι τα μέτρα, που έχουν εξαγγείλει οι Υπουργοί του μέχρι στιγμής, δεν επαρκούν για την επαναφορά στην προηγούμενη κατάσταση.”

“Στη Φθιώτιδα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς καλλιέργειες, όπως του βαμβακιού που αυτές τις ημέρες συλλέγεται. Το Υπουργείο πρέπει να δει άμεσα το θέμα του πλαφόν της παράδοσης, προκειμένου να λάβουν συνδεδεμένη ενίσχυση. Στον Έβρο το 2018 επλήγησαν και πάλι βαμβακοπαραγωγοί και ο μηχανισμός του Υπουργείου γνωρίζει ότι υπάρχουν λύσεις για να μη χάσουν οι παραγωγοί τις συνδεδεμένες ενισχύσεις.”

Θυμόμαστε πολύ καλά πως η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση χειρίστηκε παρεμφερείς εθνικές τραγωδίες. Πριν λίγες ημέρες συνέβησαν φονικές πλημμύρες στην Εύβοια και ούτε ένα στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν προσπάθησε να λάβει πολιτικό όφελος πάνω από τα φέρετρα των ανθρώπων, όπως έπρατταν τα στελέχη της Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια.”

Οι κτηνοτρόφοι ακόμη περιμένουν να λάβουν ενίσχυση για τις απώλειες στα εισοδήματά τους λόγω της καραντίνας την περασμένη άνοιξη. Ελπίζω να μην περιμένουν και πάλι τόσο χρονικό διάστημα για να εισπράξουν τις αποζημιώσεις από αυτή την καταστροφή.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα