04/12/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να περνά μια εικόνα σαν αυτή από την Πάρνηθα;”

Στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά FM 90.1” είχε την ευκαιρία τα τοποθετηθεί επί θεμάτων της επικαιρότητας (3/12) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Παρά το γεγονός ότι σε όλη τη χώρα παρατηρείται μια μικρή κάμψη των κρουσμάτων, στη Φθιώτιδα συμβαίνει το αντίστροφο. Συνεπώς, το Γ.Ν. Λαμίας είναι ιδιαιτέρως πιεσμένο, όπως και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και η διοίκηση.”

“Η ένστασή μας είναι όταν η Ειδική Επιστημονική Επιτροπή δεν αφήνεται να αποφασίζει με επιστημονικά κριτήρια, αλλά εμπλέκεται η πολιτική. Γι’ αυτό και ζητούμε τα πρακτικά των συνεδριάσεων. Όταν η Επιτροπή επισημαίνει ότι πρέπει να γίνουν 1 εκ. τεστ και η Κυβέρνηση λέει ότι “έχει 1.000”, οι αποφάσεις της Επιτροπής λαμβάνονται με βάση αυτή την πραγματικότητα.”

“Βρισκόμαστε εν μέσω του 2ου κύματος της πανδημίας και εν όψει της προσπάθειας να πειστεί ο κόσμος για την ανάγκη εμβολιασμού. Αντί να δίνουμε το καλό παράδειγμα, είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να περνά μια εικόνα σαν αυτή από την Πάρνηθα; Η συγκεκριμένη είδηση απασχολεί όλα τα κορυφαία ΜΜΕ του εξωτερικού, αλλά στην Ελλάδα αποσιωπάται συστηματικά.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα