25/06/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Είναι πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης της Ν.Δ. η απαξίωση της ΛΑΡΚΟ»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό “SIRIOS FM 95,8” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τα όσα συνέβησαν κατά τη συζήτηση (εδώ) στη Βουλή των Ελλήνων για το θέμα της ΛΑΡΚΟ, μετά από Επίκαιρη Επερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος και έξι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία καθώς και την απάντηση του αρμοδίου Υπουργού, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν ενδεικτικά σημεία και ηχητικό απόσπασμα των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη. 

“Μετά την τροπολογία του περασμένου Φεβρουαρίου, η κατάσταση στη ΛΑΡΚΟ είναι πολύ δύσκολη. Οδηγούμαστε στην απαξίωση της εταιρείας μέρα με τη μέρα.”

“Τα προηγούμενα χρόνια η ΛΑΡΚΟ κατά μ.ό. παρήγαγε 1.400 τόνους, την ώρα αυτή τη στιγμή η μηνιαία παραγωγή δεν ξεπερνά τους 300 τόνους, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν υποστεί μειώσεις ύψους 40%.”

“Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι “θα ζήσουν οι επιχειρήσεις που μπορούν να ζήσουν“, ενώ ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Ζαββός είχε πει ότι “δε θα σώσουμε τις επιχειρήσεις-ζόμπι” και αναρωτιέμαι: Η κυβέρνηση της Ν.Δ., μετά από 10 χρόνια κρίσης και 3 μήνες lockdown, ποιες επιχειρήσεις θεωρεί ότι μπορούν να ζήσουν; Αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες οι μέχρι πρότινος υγιείς επιχειρήσεις που μπορούν να ζήσουν.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα