03/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ελλιπέστατη η διαχείριση της οικονομικής κρίσης από την Κυβέρνηση»

Για τις τρέχουσες εξελίξεις σε ότι αφορά τα , τα προβλήματα στην αγορά και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα κατά την αρχική περίοδο του ανοίγματος της οικονομίας, κ.α. τοποθετήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1” (2/6), ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη. 

“Η πραγματικότητα είναι σκληρή και φαίνεται ότι ο αριθμός των τουριστών, που αρχικά αναμέναμε, δε θα φθάσει τις αναμενόμενες προβλέψεις. Ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α., καταθέσαμε πρόταση για ένα γενναίο πακέτο εσωτερικού τουρισμού με στόχευση το άνοιγμα περισσότερων ξενοδοχείων σε σχέση με όσα τελικά θα ανοίξουν και τη βοήθεια στους εργαζόμενους να μη χάσουν τη δουλειά τους.”

“Ακόμη δεν έχει φανεί η ελλιπέστατη διαχείριση της οικονομικής κρίσης από πλευράς της κυβέρνησης. Και στη Φθιώτιδα υπάρχουν ήδη οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν ενταθεί μετά την άρση του lock down. Διπλασιάστηκαν και τριπλασιάστηκαν τα χρέη των καταστημάτων. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το μέγεθος των επιπτώσεων”.

Ποιος ξεκίνησε να διερευνά το σκάνδαλο της Novartis; Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ποιος ξεκίνησε να ασχολείται με τις υποθέσεις, που τόσα χρόνια όλοι γνώριζαν αλλά κανένας δε μιλούσε; Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Έχουν ασκηθεί διώξεις από την ελληνική δικαιοσύνη και συνεχίζουν να μιλούν για “σκευωρία”.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα