Για τις τρέχουσες εξελίξεις σε ότι αφορά τα , τα προβλήματα στην αγορά και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα κατά την αρχική περίοδο του ανοίγματος της οικονομίας, κ.α. τοποθετήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1” (2/6), ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.
“Η πραγματικότητα είναι σκληρή και φαίνεται ότι ο αριθμός των τουριστών, που αρχικά αναμέναμε, δε θα φθάσει τις αναμενόμενες προβλέψεις. Ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α., καταθέσαμε πρόταση για ένα γενναίο πακέτο εσωτερικού τουρισμού με στόχευση το άνοιγμα περισσότερων ξενοδοχείων σε σχέση με όσα τελικά θα ανοίξουν και τη βοήθεια στους εργαζόμενους να μη χάσουν τη δουλειά τους.”
“Ακόμη δεν έχει φανεί η ελλιπέστατη διαχείριση της οικονομικής κρίσης από πλευράς της κυβέρνησης. Και στη Φθιώτιδα υπάρχουν ήδη οικονομικά προβλήματα, τα οποία έχουν ενταθεί μετά την άρση του lock down. Διπλασιάστηκαν και τριπλασιάστηκαν τα χρέη των καταστημάτων. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το μέγεθος των επιπτώσεων”.
“Ποιος ξεκίνησε να διερευνά το σκάνδαλο της Novartis; Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ποιος ξεκίνησε να ασχολείται με τις υποθέσεις, που τόσα χρόνια όλοι γνώριζαν αλλά κανένας δε μιλούσε; Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Έχουν ασκηθεί διώξεις από την ελληνική δικαιοσύνη και συνεχίζουν να μιλούν για “σκευωρία”.”