23/12/2016

Γ. Σαρακιώτης: «Εμείς δεν είμαστε το μικρό παιδί που μία ζωή θα μαλώνει ο κ. Σόιμπλε»

«Εμείς δεν είμαστε το μικρό παιδί που μία ζωή θα μαλώνει ο κ. Σόιμπλε» και «Ό,τι λέει ο κ. Σόιμπλε δεν θα το κάνουμε και ευαγγέλιο», ήταν οι δύο κυρίαρχες δηλώσεις του Βουλευτή Ν. Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη κατά τη διάρκεια συζήτησης σε περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό. Παράλληλα, ανέφερε ότι: «Η χώρα μας, κατά τον ΟΟΣΑ, το 2015 ήταν η πρώτη στις μεταρρυθμίσεις, αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στον κ. Σόιμπλε», ενώ δε δίστασε να επισημάνει εκ νέου την κρυφή ατζέντα του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών λέγοντας: «Ο Σόιμπλε, στην πρώτη ευκαιρία θα στήσει τη χώρα μας στον τοίχο».

Αναφερόμενος στο ζήτημα της Β΄ αξιολόγησης και τη σύνδεση αυτής με τη συζήτηση για το ενδεχόμενο εκλογών, ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός θέτει ως στόχο το κλείσιμο της αξιολόγησης στις 25 Γενάρη. Τώρα που όλα βαίνουν θετικώς, αποκλείεται ο κ. Τσίπρας να ναρκοθετήσει το κλείσιμο της αξιολόγησης», ενώ έκλεισε λέγοντας κατηγορηματικά ότι: «Δεν έχει νόημα η συζήτηση για εκλογές».

Για το ενδεχόμενο νέων αγροτικών κινητοποιήσεων, ο κ. Σαρακιώτης, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη διεξαγωγή ενός καλόπιστου διαλόγου των εκπροσώπων της αγροτικής παραγωγής και της πολιτικής ηγεσίας του αρμοδίου Υπουργείου, δηλώνοντας ότι: «Οι αγρότες είδαν θετικά το μήνυμα του Υπουργού να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου. Μέσα από το διάλογο και τη συζήτηση μπορούμε να επιτύχουμε λύσεις. Οι αγρότες αυτό το γνωρίζουν για αυτό και δεν κρατούν αδιάλλακτη στάση».

Τέλος, για την κριτική του κ. Κ. Μητσοτάκη προς τον Πρωθυπουργό, ο βουλευτής υπενθύμισε τα εξής: «Είναι λίγο ένα τέταρτο για να μιλήσω για τον κ. Μητσοτάκη. Ας αφήσει τις κριτικές για τον κ. Τσίπρα και ας μιλήσει για τα 2 εκ. του Κήρυκα των Χανίων όπου είναι μέτοχος. Πτώχευσε το κόμμα του, πτώχευσε αυτός και το κόμμα του τα πάντα κι έρχεται να κάνει και κριτική στον κ. Τσίπρα».

Αρχείο δελτίων τύπου

Γ. Σαρακιώτης για Νοσοκομείο Λαμίας: «Από τα χειροκροτήματα στις απλήρωτες υπερωρίες»

Την καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τη μη καταβολή του ποσού της υπερωριακής απασχόλησης των εργαζομένων της νοσηλευτικής μονάδας, έφερε στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Ν. Παππάς-Χ. Γιαννούλης-Γ. Σαρακιώτης: «Νέος εκτροχιασμός τρένου, 200 ακόμα επιβάτες βίωσαν την κατάρρευση του σιδηροδρόμου με ευθύνη των Μητσοτάκη – Καραμανλή»

Δήλωση του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά, του Αναπληρωτή Τομεάρχη Χρήστου Γιαννούλη και του Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας και Τεχνολογίας και Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για τον εκτροχιασμό τρένου στη...

Διαβάστε Περισσότερα