06/11/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Αυτή η Κυβέρνηση δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη στους πολίτες»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90.1 τοποθετήθηκε χθες, 5 Νοεμβρίου για τα ζητήματα της επικαιρότητας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Ο Πρωθυπουργός απέφυγε να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για το 2ο lockdown. Δεν είναι δυνατόν να ακούμε τον κ. Χαρδαλιά να λέει ότι “μόνο με αρνητικό τεστ θα πραγματοποιείται είσοδος στη χώρα” και όλο το καλοκαίρι, επειδή τα μεγάλα πρακτορεία εκβίαζαν την Κυβέρνηση, ήμασταν “μπάτε σκύλοι αλέστε“.

“Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες ελήφθησαν μέτρα για την ορθή λειτουργία των σχολείων εν μέσω πανδημίας, ενώ στην Ελλάδα η Κυβέρνηση αποφάσισε απλά να κλείνει τα περίπτερα μετά τις 12 και αδυνατεί επί 3 μήνες να παραγγείλει μάσκες για τους μαθητές.”

Η Κυβέρνηση στέλνει συνεχώς διφορούμενα μηνύματα. Είναι χειρισμοί αυτοί σοβαρής Κυβέρνησης; Εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη στους πολίτες; Επειδή ο κ. Πέτσας “δεν έκανε το χατίρι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πετώντας λεφτά στις Μ.Ε.Θ.”, όπως μας έλεγε, τώρα οι γιατροί θα μπουν στη θέση να επιλέγουν ποιος θα μπει στη Μ.Ε.Θ. και ποιος όχι.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα