14/12/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Εν έτει 2021 είδαμε ανθρώπους να μεταφέρονται με πλωτά μέσα!”

Την επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5” ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του. 

Για μια ακόμη φορά είδαμε τον κάμπο της Λαμίας να πλημμυρίζει και εικόνες με ηλικιωμένους κατοίκους να μεταφέρονται ακόμη και με πλωτά σωστικά μέσα! Κάθε χρόνο δαπανώνται πολλά εκατομμύρια ευρώ, χωρίς εν τέλει να υπάρχει αντίκρισμα, καθώς οι παρεμβάσεις είναι αποσπασματικές και διαπιστώνεται παντελής έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδιασμού. Σχετικές μελέτες έχουν “αραχνιάσει” στο Υπουργείο Υποδομών, ενώ η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν έχει προβεί όλα αυτά τα χρόνια σε μια ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αν συγκρίνει κανείς τις περσινές με τις φετινές δηλώσεις των Βουλευτών της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα για τις καταστροφές από τις πλημμύρες, θα καταλάβει ότι αλλάζει μόνο η ημερομηνία. Οι ίδιες υποσχέσεις, που δόθηκαν πέρσι, για χρηματοδοτήσεις και έργα, δίνονται και φέτος.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα κριθεί από τις θέσεις του όσον αφορά καίρια ζητήματα, που αφορούν την ελληνική κοινωνία. Μέχρι σήμερα “δοξαζόταν κρυπτόμενος”, τώρα πλέον πρέπει να λάβει θέση.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου κόπηκαν κορδέλες μετά βαΐων και κλάδων για 7 κλίνες Μ.Ε.Θ., δωρεά του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, στο Νοσοκομείο Λαμίας. Αυτές οι κλίνες δεν έχουν λειτουργήσει μέχρι σήμερα, παρά τις τεράστιες πιέσεις, που δέχεται το Ε.Σ.Υ..

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα