14/12/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Εν έτει 2021 είδαμε ανθρώπους να μεταφέρονται με πλωτά μέσα!”

Την επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5” ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του. 

Για μια ακόμη φορά είδαμε τον κάμπο της Λαμίας να πλημμυρίζει και εικόνες με ηλικιωμένους κατοίκους να μεταφέρονται ακόμη και με πλωτά σωστικά μέσα! Κάθε χρόνο δαπανώνται πολλά εκατομμύρια ευρώ, χωρίς εν τέλει να υπάρχει αντίκρισμα, καθώς οι παρεμβάσεις είναι αποσπασματικές και διαπιστώνεται παντελής έλλειψη ολοκληρωμένου σχεδιασμού. Σχετικές μελέτες έχουν “αραχνιάσει” στο Υπουργείο Υποδομών, ενώ η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δεν έχει προβεί όλα αυτά τα χρόνια σε μια ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αν συγκρίνει κανείς τις περσινές με τις φετινές δηλώσεις των Βουλευτών της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα για τις καταστροφές από τις πλημμύρες, θα καταλάβει ότι αλλάζει μόνο η ημερομηνία. Οι ίδιες υποσχέσεις, που δόθηκαν πέρσι, για χρηματοδοτήσεις και έργα, δίνονται και φέτος.

Ο κ. Ανδρουλάκης θα κριθεί από τις θέσεις του όσον αφορά καίρια ζητήματα, που αφορούν την ελληνική κοινωνία. Μέχρι σήμερα “δοξαζόταν κρυπτόμενος”, τώρα πλέον πρέπει να λάβει θέση.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου κόπηκαν κορδέλες μετά βαΐων και κλάδων για 7 κλίνες Μ.Ε.Θ., δωρεά του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, στο Νοσοκομείο Λαμίας. Αυτές οι κλίνες δεν έχουν λειτουργήσει μέχρι σήμερα, παρά τις τεράστιες πιέσεις, που δέχεται το Ε.Σ.Υ..

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Θρηνούμε διαρκώς ανθρώπινες απώλειες, στα νοσοκομεία…και η Κυβέρνηση στέλνει τα ΜΑΤ στο “Παίδων Πεντέλης”

Την επικαιρότητα σχολίασε (18/01) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στην εκπομπή Πρωινή Επισκόπηση του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Από εκεί που χειροκροτούσαν τους γιατρούς, τώρα θα τους δέρνουν;”

Την επικαιρότητα σχολίασε (17/01) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στην εκπομπή Briefing και το ACTION24. Παρακάτω ακολουθούν σημείο και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Η...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Ο Αλ. Τσίπρας έγκαιρα πρότεινε τη μείωση του ΕΦΚ – 93% για το πετρέλαιο θέρμανσης, 20% για το πετρέλαιο κίνησης και 50% για τη βενζίνη”

Την επικαιρότητα σχολίασε (14/01) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη Θώμη Παληού. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα