12/08/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Επί 3 χρόνια ότι συμβαίνει στη χώρα γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη – Στο θέμα των υποκλοπών μας παριστάνει τον ανήξερο”

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA “Κοινωνία Ώρα MEGA” σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Το θέμα των υποκλοπών δεν έχει να κάνει μόνο με τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Κουκάκη. Είναι ένα μείζον ζήτημα Δημοκρατίας. Μιλάμε για εργαλειοποίηση των θεσμών και απαξίωση της Δημοκρατίας.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών απασχολεί τον Guardian, τους New York Times και όλα τα διεθνή μέσα ενώ εδώ τα στελέχη της Ν.Δ. προσπαθούν με κάθε τρόπο να το υποβαθμίσουν.

Επί 3 χρόνια ότι συμβαίνει στη χώρα το γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης και γίνεται με πρωτοβουλία του ιδίου. Για τα πάντα έχει γνώση ο Μωυσής. Σήμερα όμως, που ξέσπασε αυτό το μείζον σκάνδαλο μας κάνει τον ανήξερο.

Με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη πέρασε στο Μαξίμου η ΕΥΠ. Με πρωτοβουλία του επελέγη για Διοικητής ένας άνθρωπος που δεν πληρούσε ούτε τα τυπικά κριτήρια και άλλαξε ο νόμος για να τοποθετηθεί στη θέση αυτή. Με πρωτοβουλία του ήρθε η επαίσχυντη τροπολογία προκειμένου όποιος παρακολουθείται να μη λαμβάνει γνώση εν συνεχεία με αίτησή του στην ΑΔΑΕ.

Βλέπουμε τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., να απειλεί ευθέως και δημόσια τον κ. Ανδρουλάκη, λέγοντας επί της ουσίας βγες πες αυτά που έχουμε ακούσει γιατί θα τα πούμε εμείς. Δηλαδή, τα ήξεραν όλοι στο Μαξίμου, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις Ρωμανού, αλλά κατά τα άλλα ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε πάρει μυρωδιά.

Παρακολουθείται αρχηγός κόμματος, δημοσιογράφος και δεν έχει αναλάβει κανείς μέχρι στιγμής την πολιτική ευθύνη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο επικεφαλής της ΕΥΠ, πέταξε και πάλι το μπαλάκι σε τρίτους. Φταίνει πάντα οι άλλοι εκτός από τον κ. Μητσοτάκη.

Είναι τόσο αδίστακτοι, που εμπλέκουν τη χώρα μας σε διπλωματικά επεισόδια με Αρμενία, Ουκρανία, Κίνα προκειμένου να βρουν δικαιολογίες για να σκεπάσουν το σκάνδαλο. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στο Mega: «Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο – Ξεκινάμε δυναμικά για τη νέα εκλογική αναμέτρηση»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, εκθέτοντας τις απόψεις του αναφορικά με το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών αλλά και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Στη μάχη της 25ης Ιουνίου πάμε με όπλο το πρόγραμμα μας”

Μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 και στο αναλυτικό δελτίο ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης αναφέρθηκε στα αίτια της εκλογικής ήττας της 25ης Μαίου 2023 και στην επόμενη ημέρα του κόμματος εν όψει της δεύτερης εκλογικής...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Ένα εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να αμνηστεύσει τα λάθη της Κυβέρνησης της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα, εμφανίστηκε ο επανεκλεγείς Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως αρχικά τόνισε ο κ. Σαρακιώτης: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο...

Διαβάστε Περισσότερα