12/08/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Επί 3 χρόνια ότι συμβαίνει στη χώρα γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη – Στο θέμα των υποκλοπών μας παριστάνει τον ανήξερο”

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA “Κοινωνία Ώρα MEGA” σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Το θέμα των υποκλοπών δεν έχει να κάνει μόνο με τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Κουκάκη. Είναι ένα μείζον ζήτημα Δημοκρατίας. Μιλάμε για εργαλειοποίηση των θεσμών και απαξίωση της Δημοκρατίας.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών απασχολεί τον Guardian, τους New York Times και όλα τα διεθνή μέσα ενώ εδώ τα στελέχη της Ν.Δ. προσπαθούν με κάθε τρόπο να το υποβαθμίσουν.

Επί 3 χρόνια ότι συμβαίνει στη χώρα το γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης και γίνεται με πρωτοβουλία του ιδίου. Για τα πάντα έχει γνώση ο Μωυσής. Σήμερα όμως, που ξέσπασε αυτό το μείζον σκάνδαλο μας κάνει τον ανήξερο.

Με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη πέρασε στο Μαξίμου η ΕΥΠ. Με πρωτοβουλία του επελέγη για Διοικητής ένας άνθρωπος που δεν πληρούσε ούτε τα τυπικά κριτήρια και άλλαξε ο νόμος για να τοποθετηθεί στη θέση αυτή. Με πρωτοβουλία του ήρθε η επαίσχυντη τροπολογία προκειμένου όποιος παρακολουθείται να μη λαμβάνει γνώση εν συνεχεία με αίτησή του στην ΑΔΑΕ.

Βλέπουμε τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., να απειλεί ευθέως και δημόσια τον κ. Ανδρουλάκη, λέγοντας επί της ουσίας βγες πες αυτά που έχουμε ακούσει γιατί θα τα πούμε εμείς. Δηλαδή, τα ήξεραν όλοι στο Μαξίμου, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις Ρωμανού, αλλά κατά τα άλλα ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε πάρει μυρωδιά.

Παρακολουθείται αρχηγός κόμματος, δημοσιογράφος και δεν έχει αναλάβει κανείς μέχρι στιγμής την πολιτική ευθύνη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο επικεφαλής της ΕΥΠ, πέταξε και πάλι το μπαλάκι σε τρίτους. Φταίνει πάντα οι άλλοι εκτός από τον κ. Μητσοτάκη.

Είναι τόσο αδίστακτοι, που εμπλέκουν τη χώρα μας σε διπλωματικά επεισόδια με Αρμενία, Ουκρανία, Κίνα προκειμένου να βρουν δικαιολογίες για να σκεπάσουν το σκάνδαλο. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Δεν είναι δυνατόν η χώρα, που γέννησε τη Δημοκρατία, να γίνει “μπανανία” επειδή το θέλει ο κ. Μητσοτάκης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2 και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Κυβέρνηση μας έλεγε ότι δεν υπάρχουν παρακολουθήσεις – Σήμερα κατατίθενται ονόματα με αποδείξεις της ΑΑΔΕ”

Σε ενημερωτική εκπομπή του Naftemporiki TV είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα θέματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Η Ν.Δ. προσπαθεί να αποπροσανατολίσει για να κρύψει την αποτυχία της στην οικονομία»

Στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα και Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Σε ερώτηση,...

Διαβάστε Περισσότερα