12/08/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Επί 3 χρόνια ότι συμβαίνει στη χώρα γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη – Στο θέμα των υποκλοπών μας παριστάνει τον ανήξερο”

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA “Κοινωνία Ώρα MEGA” σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Το θέμα των υποκλοπών δεν έχει να κάνει μόνο με τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Κουκάκη. Είναι ένα μείζον ζήτημα Δημοκρατίας. Μιλάμε για εργαλειοποίηση των θεσμών και απαξίωση της Δημοκρατίας.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών απασχολεί τον Guardian, τους New York Times και όλα τα διεθνή μέσα ενώ εδώ τα στελέχη της Ν.Δ. προσπαθούν με κάθε τρόπο να το υποβαθμίσουν.

Επί 3 χρόνια ότι συμβαίνει στη χώρα το γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης και γίνεται με πρωτοβουλία του ιδίου. Για τα πάντα έχει γνώση ο Μωυσής. Σήμερα όμως, που ξέσπασε αυτό το μείζον σκάνδαλο μας κάνει τον ανήξερο.

Με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη πέρασε στο Μαξίμου η ΕΥΠ. Με πρωτοβουλία του επελέγη για Διοικητής ένας άνθρωπος που δεν πληρούσε ούτε τα τυπικά κριτήρια και άλλαξε ο νόμος για να τοποθετηθεί στη θέση αυτή. Με πρωτοβουλία του ήρθε η επαίσχυντη τροπολογία προκειμένου όποιος παρακολουθείται να μη λαμβάνει γνώση εν συνεχεία με αίτησή του στην ΑΔΑΕ.

Βλέπουμε τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., να απειλεί ευθέως και δημόσια τον κ. Ανδρουλάκη, λέγοντας επί της ουσίας βγες πες αυτά που έχουμε ακούσει γιατί θα τα πούμε εμείς. Δηλαδή, τα ήξεραν όλοι στο Μαξίμου, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις Ρωμανού, αλλά κατά τα άλλα ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε πάρει μυρωδιά.

Παρακολουθείται αρχηγός κόμματος, δημοσιογράφος και δεν έχει αναλάβει κανείς μέχρι στιγμής την πολιτική ευθύνη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο επικεφαλής της ΕΥΠ, πέταξε και πάλι το μπαλάκι σε τρίτους. Φταίνει πάντα οι άλλοι εκτός από τον κ. Μητσοτάκη.

Είναι τόσο αδίστακτοι, που εμπλέκουν τη χώρα μας σε διπλωματικά επεισόδια με Αρμενία, Ουκρανία, Κίνα προκειμένου να βρουν δικαιολογίες για να σκεπάσουν το σκάνδαλο. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα