12/08/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Επί 3 χρόνια ότι συμβαίνει στη χώρα γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη – Στο θέμα των υποκλοπών μας παριστάνει τον ανήξερο”

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA “Κοινωνία Ώρα MEGA” σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Το θέμα των υποκλοπών δεν έχει να κάνει μόνο με τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Κουκάκη. Είναι ένα μείζον ζήτημα Δημοκρατίας. Μιλάμε για εργαλειοποίηση των θεσμών και απαξίωση της Δημοκρατίας.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών απασχολεί τον Guardian, τους New York Times και όλα τα διεθνή μέσα ενώ εδώ τα στελέχη της Ν.Δ. προσπαθούν με κάθε τρόπο να το υποβαθμίσουν.

Επί 3 χρόνια ότι συμβαίνει στη χώρα το γνωρίζει ο κ. Μητσοτάκης και γίνεται με πρωτοβουλία του ιδίου. Για τα πάντα έχει γνώση ο Μωυσής. Σήμερα όμως, που ξέσπασε αυτό το μείζον σκάνδαλο μας κάνει τον ανήξερο.

Με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη πέρασε στο Μαξίμου η ΕΥΠ. Με πρωτοβουλία του επελέγη για Διοικητής ένας άνθρωπος που δεν πληρούσε ούτε τα τυπικά κριτήρια και άλλαξε ο νόμος για να τοποθετηθεί στη θέση αυτή. Με πρωτοβουλία του ήρθε η επαίσχυντη τροπολογία προκειμένου όποιος παρακολουθείται να μη λαμβάνει γνώση εν συνεχεία με αίτησή του στην ΑΔΑΕ.

Βλέπουμε τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ., να απειλεί ευθέως και δημόσια τον κ. Ανδρουλάκη, λέγοντας επί της ουσίας βγες πες αυτά που έχουμε ακούσει γιατί θα τα πούμε εμείς. Δηλαδή, τα ήξεραν όλοι στο Μαξίμου, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις Ρωμανού, αλλά κατά τα άλλα ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε πάρει μυρωδιά.

Παρακολουθείται αρχηγός κόμματος, δημοσιογράφος και δεν έχει αναλάβει κανείς μέχρι στιγμής την πολιτική ευθύνη. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο επικεφαλής της ΕΥΠ, πέταξε και πάλι το μπαλάκι σε τρίτους. Φταίνει πάντα οι άλλοι εκτός από τον κ. Μητσοτάκη.

Είναι τόσο αδίστακτοι, που εμπλέκουν τη χώρα μας σε διπλωματικά επεισόδια με Αρμενία, Ουκρανία, Κίνα προκειμένου να βρουν δικαιολογίες για να σκεπάσουν το σκάνδαλο. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις και να αναλάβει την πολιτική ευθύνη.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Για την υποβάθμιση του λιμανιού του Αγ. Κωνσταντίνου θα πουν κάτι οι Κυβερνητικοί Βουλευτές;”

Στο Μεσημβρινό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Το Υπουργείο Ναυτιλίας γνωρίζει τις δεσμεύσεις του...

Διαβάστε Περισσότερα