11/11/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Επί 8 μήνες όλοι προειδοποιούσαν αλλά σήμερα η Κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη στους πολίτες”

Στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” τοποθετήθηκε (11/11) για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση είχε 8 μήνες για να προετοιμαστεί και κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούσαν ότι το φθινόπωρο θα ερχόταν 2ο κύμα πανδημίας, δυστυχώς δεν κατάφερε να δώσει λύσεις λόγω ανεπάρκειας και ανικανότητας.”

“Από την πρώτη στιγμή επιμέναμε ότι έπρεπε να στελεχωθούν επαρκώς οι Μ.Ε.Θ.. Παρήλθαν τόσοι μήνες και είδαμε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα να έρχεται τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη 300 ιατρών από τον μέχρι πρότινος εξαφανισμένο κ. Κικίλια.”

“Ο κ. Κικίλιας πανηγυρίζει επειδή από την αρχή της πανδημίας έχει κάνει 2.000.000 τεστ, ενώ η Σλοβακία μέσα σε 2 ημέρες διενήργησε πάνω από 3.500.000 τεστ κινούμενη συντεταγμένα και βάσει σχεδίου.”

“Οι ίδιοι πολίτες, που ζούσαν στη χώρα μας την άνοιξη, οι ίδιοι ζουν και τώρα. Δεν έχει αλλάξει ο πληθυσμός της χώρας. Δε γίνεται τους προηγούμενους μήνες, τα στελέχη της Ν.Δ. να “αυτοθαυμάζονταν” για το πόσο “καλά τα κατάφεραν” και τώρα να φταίνε για όλα οι πολίτες.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα