11/11/2020

Γ. Σαρακιώτης: “Επί 8 μήνες όλοι προειδοποιούσαν αλλά σήμερα η Κυβέρνηση ρίχνει την ευθύνη στους πολίτες”

Στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” τοποθετήθηκε (11/11) για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Παρά το γεγονός ότι η Κυβέρνηση είχε 8 μήνες για να προετοιμαστεί και κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούσαν ότι το φθινόπωρο θα ερχόταν 2ο κύμα πανδημίας, δυστυχώς δεν κατάφερε να δώσει λύσεις λόγω ανεπάρκειας και ανικανότητας.”

“Από την πρώτη στιγμή επιμέναμε ότι έπρεπε να στελεχωθούν επαρκώς οι Μ.Ε.Θ.. Παρήλθαν τόσοι μήνες και είδαμε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα να έρχεται τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσληψη 300 ιατρών από τον μέχρι πρότινος εξαφανισμένο κ. Κικίλια.”

“Ο κ. Κικίλιας πανηγυρίζει επειδή από την αρχή της πανδημίας έχει κάνει 2.000.000 τεστ, ενώ η Σλοβακία μέσα σε 2 ημέρες διενήργησε πάνω από 3.500.000 τεστ κινούμενη συντεταγμένα και βάσει σχεδίου.”

“Οι ίδιοι πολίτες, που ζούσαν στη χώρα μας την άνοιξη, οι ίδιοι ζουν και τώρα. Δεν έχει αλλάξει ο πληθυσμός της χώρας. Δε γίνεται τους προηγούμενους μήνες, τα στελέχη της Ν.Δ. να “αυτοθαυμάζονταν” για το πόσο “καλά τα κατάφεραν” και τώρα να φταίνε για όλα οι πολίτες.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Ακόμη και το ΔΝΤ συστήνει να ξοδέψουμε στην υγεία – Η Κυβέρνηση ωστόσο παραμένει ουραγός”

Στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" και τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (25/11) για ζητήματα της επικαιρότητας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία,...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Τραγελαφικά όσα συμβαίνουν σε Υγεία και Παιδεία»

Στην εκπομπή EPOLITICS και τη Βούλα Κεχαγιά για το TheCaller WEB TV μίλησε ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού, ειδικότερα, όσον αφορά στο δεύτερο κύμα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Τα Χριστούγεννα του 2018 ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. διένειμε 1 δισ ευρώ – Η Ν.Δ. με πανδημία δίνει 54 εκατ. ευρώ”

Στο Κεντρικό Δελτίο του Kontra Channel στις 10 τοποθετήθηκε για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και...

Διαβάστε Περισσότερα