23/06/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Ζητούμε τη λίστα με τα χρήματα προς τα Μ.Μ.Ε. – Είναι χρήματα του ελληνικού λαού και όχι του κ. Μητσοτάκη και του κ. Πέτσα»

Στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με το Γ. Μαραβελίδη είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί, την Κυριακή 21/6, για ζητήματα της επικαιρότητας, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση της δημιουργίας του Ταμείου και της ενίσχυσης προς τις ευρωπαϊκές χώρες, είναι πιο επίκαιρη και καίρια από ποτέ. Χαιρέτισε τη στροφή της Γερμανίας, αλλά έθεσε και τους προβληματισμούς, για τους οποίους ερχόμαστε σήμερα να συζητήσουμε. Ποιοι όροι θα τεθούν από την ΕΕ; Υπό ποιες προϋποθέσεις θα ληφθούν τα ευρωπαϊκά κονδύλια;

“Η κυβέρνηση πρέπει να παραμείνει στο μπλοκ των χωρών του νότου και να συνεχίσει να πιέζει για τη λήψη των χρημάτων από την Ε.Ε. χωρίς νέα μνημόνια και επαχθείς προϋποθέσεις.”

“Στο νόμο, που είχε φέρει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τα ΜΜΕ, υπήρχε το ελάχιστο όριο των 400 εργαζομένων και τότε υπήρξαν πιέσεις από τη Ν.Δ. κατά αυτού, του ελάχιστου αριθμού των εργαζομένων. Όχι μόνο στα λόγια, αλλά στα έργα και θεσμικά στήριξε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.”

“Έχουμε επιστρέψει σε πολλές δεκαετίες πίσω. Καμία δημοσιότητα μέσω της “Διαύγειας” και βιώνουμε το πρωτοφανές όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούμε τη λίστα με τα χρήματα, που έλαβε το κάθε ΜΜΕ και η κυβέρνηση να μας απαντά “θα δούμε” και “δεν είναι ώρα”. Είναι χρήματα του ελληνικού λαού και όχι του κ. Μητσοτάκη και του κ. Πέτσα.”

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Όλοι διαμαρτύρονται για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία εκτός από τη Ν.Δ.! Ακόμη και η Ελληνική Αστυνομία!»

Στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Τα νούμερα που “μαγειρεύει” η Κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα»

Συνέντευξη παρέθεσε στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» (ΡΑΔΙΟ-ΑΙΧΜΗ) του Αλέκου Χατζηκώστα, ο Γιάννης Σαρακιώτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα και αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος, την Τρίτη 27/9/2022.  Με αφορμή την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα