09/05/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Η Δ.Ε.Η. πιέστηκε από τους ιδιώτες να εφαρμόσει τη ρήτρα αναπροσαρμογής, όπως ομολόγησε Βουλευτής της Ν.Δ.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2, σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Πολλοί επισκέπτες ακύρωσαν το ταξίδι τους στην Υπάτη, επειδή δεν λειτουργούν οι ιαματικές πηγές. Οι αναγκαίες προσλήψεις καθυστέρησαν και οι επαγγελματίες της περιοχής έχασαν την περίοδο του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των επαγγελματιών να ανοίγουν τα Λουτρά της Υπάτης και το χειμώνα. Τώρα βιώνουμε δυστυχώς ένα ακόμη πισωγύρισμα…

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν εν τέλει για να λειτουργήσει ο Σταθμός του Μώλου, ο οποίος κατασκευάστηκε και παραδόθηκε κατά την περίοδο της Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Γιατί ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας έχει οδηγηθεί στη συγκοινωνιακή απομόνωσή του; Γιατί έχουν περικοπεί δρομολόγια στη γραμμή Λιανοκλάδι-Στυλίδα; Έχουν προκύψει πολλά προβλήματα στο συγκοινωνιακό δίκτυο της Φθιώτιδας και δε βλέπουμε να λύνονται.

Στη Δ.Ε.Θ. ο κ. Μητσοτάκης μας “ενημέρωσε” ότι το ζήτημα της ακρίβειας “επιλύεται” με 150 εκ. ευρώ. Τον Οκτώβριο του 2021, ο Υπουργός Ενέργειας μας ανέφερε ότι “οι αυξήσεις, που θα δούμε στους λογαριασμούς του ρεύματος, θα είναι 2-3 ευρώ”. Σειρά Υπουργών απαντούσαν ότι “το φαινόμενο είναι πρόσκαιρο και θα κάνει τον κύκλο του μέχρι το Δεκέμβριο του 2021”. Αυτή είναι η αξιοπιστία τους!

Πριν 1,5 μήνα ο κ. Μητσοτάκης είχε ξαναπροχωρήσει σε διάγγελμα. Υλοποιήθηκαν όσα υποσχέθηκε τότε; Μια βόλτα στην αγορά θα πείσει τον καθένα για το αντίθετο… Μέχρι σήμερα απλά ακούμε απίστευτες δικαιολογίες από την Κυβέρνηση, χωρίς να βλέπουμε λύσεις.

Πολίτης στη Φθιώτιδα πλήρωνε μέχρι πρότινος 200 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα και τώρα του ήρθε ο λογαριασμός 850 ευρώ. Αυτά δε συνέβαιναν στο παρελθόν και τώρα συμβαίνουν γιατί – όπως ομολόγησε και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Παπαδημητρίου – η Δ.Ε.Η. πιέστηκε από τους ιδιώτες παρόχους να εφαρμόσει τη ρήτρα αναπροσαρμογής και έχουμε ένα πρωτόγνωρο ράλι ανόδου στις τιμές.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. “παίζει με ανοιχτά χαρτιά” και καλεί όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό OK Web Radio σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Καινοτομία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοιες καταστάσεις στο παρελθόν και τέτοια κυβερνητική αδιαφορία”

Την επικαιρότητα σχολίασε στην εκπομπή “Επιστροφή στην κανονικότητα” της ραδιοφωνικής συχνότητας Parapolitika FM 90.1 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Άκρατες αυξήσεις και κανένας έλεγχος στην αγορά από την Ν.Δ.”

Τις τρέχουσες εξελίξεις στην επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα του North 98.0 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α....

Διαβάστε Περισσότερα