09/05/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Η Δ.Ε.Η. πιέστηκε από τους ιδιώτες να εφαρμόσει τη ρήτρα αναπροσαρμογής, όπως ομολόγησε Βουλευτής της Ν.Δ.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 96.2, σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Πολλοί επισκέπτες ακύρωσαν το ταξίδι τους στην Υπάτη, επειδή δεν λειτουργούν οι ιαματικές πηγές. Οι αναγκαίες προσλήψεις καθυστέρησαν και οι επαγγελματίες της περιοχής έχασαν την περίοδο του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των επαγγελματιών να ανοίγουν τα Λουτρά της Υπάτης και το χειμώνα. Τώρα βιώνουμε δυστυχώς ένα ακόμη πισωγύρισμα…

Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν εν τέλει για να λειτουργήσει ο Σταθμός του Μώλου, ο οποίος κατασκευάστηκε και παραδόθηκε κατά την περίοδο της Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Γιατί ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας έχει οδηγηθεί στη συγκοινωνιακή απομόνωσή του; Γιατί έχουν περικοπεί δρομολόγια στη γραμμή Λιανοκλάδι-Στυλίδα; Έχουν προκύψει πολλά προβλήματα στο συγκοινωνιακό δίκτυο της Φθιώτιδας και δε βλέπουμε να λύνονται.

Στη Δ.Ε.Θ. ο κ. Μητσοτάκης μας “ενημέρωσε” ότι το ζήτημα της ακρίβειας “επιλύεται” με 150 εκ. ευρώ. Τον Οκτώβριο του 2021, ο Υπουργός Ενέργειας μας ανέφερε ότι “οι αυξήσεις, που θα δούμε στους λογαριασμούς του ρεύματος, θα είναι 2-3 ευρώ”. Σειρά Υπουργών απαντούσαν ότι “το φαινόμενο είναι πρόσκαιρο και θα κάνει τον κύκλο του μέχρι το Δεκέμβριο του 2021”. Αυτή είναι η αξιοπιστία τους!

Πριν 1,5 μήνα ο κ. Μητσοτάκης είχε ξαναπροχωρήσει σε διάγγελμα. Υλοποιήθηκαν όσα υποσχέθηκε τότε; Μια βόλτα στην αγορά θα πείσει τον καθένα για το αντίθετο… Μέχρι σήμερα απλά ακούμε απίστευτες δικαιολογίες από την Κυβέρνηση, χωρίς να βλέπουμε λύσεις.

Πολίτης στη Φθιώτιδα πλήρωνε μέχρι πρότινος 200 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα και τώρα του ήρθε ο λογαριασμός 850 ευρώ. Αυτά δε συνέβαιναν στο παρελθόν και τώρα συμβαίνουν γιατί – όπως ομολόγησε και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Παπαδημητρίου – η Δ.Ε.Η. πιέστηκε από τους ιδιώτες παρόχους να εφαρμόσει τη ρήτρα αναπροσαρμογής και έχουμε ένα πρωτόγνωρο ράλι ανόδου στις τιμές.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα