21/01/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η επέκταση στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 παρέθεσε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

  • “Όταν καλείσαι να υπερασπιστείς την πατρίδα σου και τα συμφέροντά της, μιλάς με όλους, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς ιδεολογικά.”
  • “Η τρομοκρατία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία και όσοι προσπαθούν να εμπλέξουν το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με την τρομοκρατία, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.”
  • Η απόφαση για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ν.μ. στο Ιόνιο είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του πόσο συνειδητός ήταν ο διχασμός, που έσπειρε τα προηγούμενα χρόνια η Ν.Δ. και πόσο λαϊκίστικα χειρίστηκε ακόμη και τα μεγαλύτερα εθνικά ζητήματα.”
  • “Όταν κάνεις τα πάντα για την καρέκλα και ξεχνάς ποιο είναι το εθνικό συμφέρον και ποια είναι τα συμφέροντα του λαού, κάποια στιγμή θα το βρεις μπροστά σου. Ας βρει το σθένος ένα στέλεχος της Ν.Δ. να ζητήσει συγγνώμη όχι στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά στην ελληνική κοινωνία.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα