07/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Η Κυβέρνηση ένα χρόνο τώρα αρνείται να ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα στη Φθιώτιδα»

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τοποθετήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (3/7), ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.

“Στήθηκε ένα πρωτοφανές επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό, ένα μνημείο πολιτικής εξαπάτησης. Είναι πρώτη φορά που Πρωθυπουργός πηγαίνει σε εγκαίνια κατεδαφίσεων και μάλιστα με χρήματα όχι του ιδιώτη επενδυτή, αλλά με χρήματα του ελληνικού δημοσίου.”

“Είναι δυνατόν εν έτει 2020, τα κόμματα της αντιπολίτευσης να παρακαλάμε τον κ. Μητσοτάκη να κάνει το προφανές όσον αφορά τις χρηματοδοτήσεις προς τα ΜΜΕ, δηλαδή να δημοσιοποιήσει που πήγαν τα χρήματα του ελληνικού λαού και με ποιους όρους;”

“Η κυβέρνηση, αντί να προφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το άνοιγμα του τουρισμού, ο κ. Θεοχάρης διαπομπεύει τη χώρα και τη δυσφημεί. Ένα ντόμινο λαθών έχει οδηγήσει διεθνή ΜΜΕ να καταγγέλλουν ότι κυριαρχεί το χάος όσον αφορά τον ελληνικό τουρισμό.”

“Η κυβέρνηση, προκειμένου να μη βρεθεί ενώπιον ενός κοινωνικού κλίματος οργής και διεκδίκησης δικαιωμάτων, που ήδη πλήττονται π.χ. στα εργασιακά, φέρνει ένα νομοσχέδιο-αντιγραφή χουντικού διατάγματος για τις διαδηλώσεις.”

“Η ΛΑΡΚΟ βαδίζει μέρα με τη μέρα στον γκρεμό, στην πλήρη απαξίωση. Η εταιρεία δεν παράγει και αναρωτιέμαι σε ποια προβλήματα θα δώσει λύση η κυβέρνηση, όταν αρνείται να ασχοληθεί με τα μείζονα ζητήματα στη Φθιώτιδα.”

“Οι συμπολίτες μας έχουν ταλαιπωρηθεί βάναυσα με τη χρεοκοπία της χώρας και τα συνεχή μνημόνια. Μετά το 2018, η ελληνική οικονομία πάτησε σταθερότερες ράγες και έδειχνε να παίρνει μια βαθιά ανάσα, αλλά τώρα βλέπουμε δυστυχώς να βουλιάζει και πάλι στο βούρκο της αβεβαιότητας και των οικονομικών δυσκολιών.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Όλοι διαμαρτύρονται για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία εκτός από τη Ν.Δ.! Ακόμη και η Ελληνική Αστυνομία!»

Στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Τα νούμερα που “μαγειρεύει” η Κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα»

Συνέντευξη παρέθεσε στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» (ΡΑΔΙΟ-ΑΙΧΜΗ) του Αλέκου Χατζηκώστα, ο Γιάννης Σαρακιώτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα και αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος, την Τρίτη 27/9/2022.  Με αφορμή την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα