01/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Κυβέρνηση αποπειράται να καταργήσει το θεσμό των λαϊκών αγορών”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 σχολίασε την επικαιρότητα (31/03) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Έρχεται νομοσχέδιο, μέσω του οποίου καταργείται ο θεσμός των λαϊκών αγορών. Οι αγρότες θα γίνουν ουσιαστικά υπάλληλοι μεγάλων εταιρειών. Θα μιλήσουμε για αυτό;”

“Είχαμε πει από την αρχή ότι πρέπει να διαφυλάξουμε το επιστημονικό κύρος της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων. Όμως, επί 1 χρόνο βλέπουμε αντιφατικές αποφάσεις, οι οποίες προκύπτουν μετά από πολιτικές πιέσεις Υπουργών ή του Πρωθυπουργού. Έτσι προασπίζει η Κυβέρνηση την αξιοπιστία των επιστημόνων;”

“Συμπολίτης μου είπε: “Αν ξεπεράσουμε τους 10.000 νεκρούς και τα 5.000 κρούσματα ημερησίως, θα μας πουν να βγάλουμε και τις μάσκες;” Σε έναν κόσμο, που περνάει αυτά που περνάει, δεν είναι δυνατόν να του στέλνουμε διαρκώς αντιφατικά μηνύματα.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Σαρακιώτης: “Η κοινωνία αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων και οφείλουμε να την αφουγκραστούμε”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Παραπολιτικά FM 90.1 και την εκπομπή Μπρα ντε φερ με τους Χριστίνα Κοράη και Δημήτρη Τάκη, είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο βουλευτής Φθιώτιδας και συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην Κόντρα: «Η ελληνική κοινωνία βιώνει την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής της Κυβέρνησης στον τομέα της ενέργειας»

Αυξήσεις πάλι στις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, επιστροφές επιδοτήσεων ρεύματος που ζητάει η Κυβέρνηση από μικρομεσαίες επιχειρήσεις… Πόσο αντέχει πλέον ο πολίτης και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας; Έχει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. εναλλακτική πρόταση για την αντιμετώπιση των...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Ο κ. Χατζηδάκης υπερφορολογεί τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους»

Στην τηλεοπτική συχνότητα του ATTICA TV σχολίασε την επικαιρότητα ο Συντονιστής Τομεαρχών και Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Η πολυεθνική Sonoco διαθέτει 73...

Διαβάστε Περισσότερα