12/02/2022

Γ. Σαρακιώτης: «Η Κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στη ΛΑΡΚΟ»

Στην εκπομπή «Τι λέει ο νόμος» με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Κουλούρη και τον Τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Την περίοδο 2015-2019 βιώσαμε την επίθεση από πλευράς των στελεχών της Ν.Δ. για την “επιδοματική πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.”, αλλά πλέον οι ίδιοι άνθρωποι μιλούν συνέχεια για “επιδόματα”. Ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επιχειρήσαμε τότε να τοποθετήσουμε ένα “δίχτυ ασφαλείας” στην ελληνική κοινωνία και το καταφέραμε μέσω του Κ.Ε.Α. και άλλων επιδομάτων. Τότε έλεγε η Ν.Δ. ότι “οι πολίτες δεν θέλουν επιδόματα”, αλλά πλέον ακούμε μόνο για “επιδόματα”.

Η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι η παραγγελία των φρεγατών Belhara από την Ελλάδα δημιουργεί 2.200 νέες θέσεις εργασίας στη Γαλλία. Το προεκλογικό σύνθημα της Ν.Δ. “περισσότερες και καλύτερες δουλειές” αναφερόταν στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα;

Ο Πρόεδρος του ΕΣΕΤΕΚ κ. Αρταβάνης, τοποθετημένος από την Κυβέρνηση της Ν.Δ., ανέφερε στην Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής: “Σαθρές οι βάσεις των σχεδίων του Ταμείου Ανάκαμψης όσον αφορά την Έρευνα και την Τεχνολογία” και συνέχισε: “Δεν είναι δυνατόν να δαπανούμε χρήματα που δεν αξίζουν τον κόπο”. Χτυπάμε το καμπανάκι διαρκώς ότι η χώρα μας θα χάσει μια σπουδαία ευκαιρία και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε από τους ανθρώπους, οι οποίοι ηγούνται των κορυφαίων αρμόδιων φορέων.

Δαπανούν υπέρογκα ποσά σε χρηματοδότηση ΜΜΕ ή στην Aegean αλλά, όταν αναφερόμαστε στο ψωμί, τα στελέχη της Ν.Δ. “ανατριχιάζουν” και μας λένε ότι “έρχονται μνημόνια”. Μάλλον είναι είδος πολυτελείας το ψωμί… Ο καθένας με τις προτεραιότητές του.

Επί 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., λύθηκε το ζήτημα του ενεργειακού κόστους της ΛΑΡΚΟ και κανείς εργαζόμενος δεν έχασε ούτε ένα ευρώ από το μισθό του. Η Κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας, καθώς και τη συνέχιση του παραγωγικού χαρακτήρα της ΛΑΡΚΟ.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα