12/02/2022

Γ. Σαρακιώτης: «Η Κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στη ΛΑΡΚΟ»

Στην εκπομπή «Τι λέει ο νόμος» με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Κουλούρη και τον Τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής, σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Την περίοδο 2015-2019 βιώσαμε την επίθεση από πλευράς των στελεχών της Ν.Δ. για την “επιδοματική πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.”, αλλά πλέον οι ίδιοι άνθρωποι μιλούν συνέχεια για “επιδόματα”. Ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επιχειρήσαμε τότε να τοποθετήσουμε ένα “δίχτυ ασφαλείας” στην ελληνική κοινωνία και το καταφέραμε μέσω του Κ.Ε.Α. και άλλων επιδομάτων. Τότε έλεγε η Ν.Δ. ότι “οι πολίτες δεν θέλουν επιδόματα”, αλλά πλέον ακούμε μόνο για “επιδόματα”.

Η Υπουργός Άμυνας της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι η παραγγελία των φρεγατών Belhara από την Ελλάδα δημιουργεί 2.200 νέες θέσεις εργασίας στη Γαλλία. Το προεκλογικό σύνθημα της Ν.Δ. “περισσότερες και καλύτερες δουλειές” αναφερόταν στην Ελλάδα ή σε κάποια άλλη χώρα;

Ο Πρόεδρος του ΕΣΕΤΕΚ κ. Αρταβάνης, τοποθετημένος από την Κυβέρνηση της Ν.Δ., ανέφερε στην Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής: “Σαθρές οι βάσεις των σχεδίων του Ταμείου Ανάκαμψης όσον αφορά την Έρευνα και την Τεχνολογία” και συνέχισε: “Δεν είναι δυνατόν να δαπανούμε χρήματα που δεν αξίζουν τον κόπο”. Χτυπάμε το καμπανάκι διαρκώς ότι η χώρα μας θα χάσει μια σπουδαία ευκαιρία και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε από τους ανθρώπους, οι οποίοι ηγούνται των κορυφαίων αρμόδιων φορέων.

Δαπανούν υπέρογκα ποσά σε χρηματοδότηση ΜΜΕ ή στην Aegean αλλά, όταν αναφερόμαστε στο ψωμί, τα στελέχη της Ν.Δ. “ανατριχιάζουν” και μας λένε ότι “έρχονται μνημόνια”. Μάλλον είναι είδος πολυτελείας το ψωμί… Ο καθένας με τις προτεραιότητές του.

Επί 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., λύθηκε το ζήτημα του ενεργειακού κόστους της ΛΑΡΚΟ και κανείς εργαζόμενος δεν έχασε ούτε ένα ευρώ από το μισθό του. Η Κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας, καθώς και τη συνέχιση του παραγωγικού χαρακτήρα της ΛΑΡΚΟ.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο ERTNEWS: «Υπόλογος ο κ. Μητσοτάκης για όσα περιλαμβάνει η “δικογραφία Θεοδωρικάκου”»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Newsroom» του ERTNEWS, με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και το Μάκη Προβατά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί μείζονων θεμάτων...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο OPEN: «Ελπιδοφόρο μήνυμα η πρωτιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία στις ηλικίες 17-35 ετών»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, με τον Παναγιώτη Στάθη και το Γιάννη Κολοκυθά, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομεαρχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί επί του αποτελέσματος...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου θα έρχονταν κρουαζιερόπλοια – Λίγους μήνες μετά δεν έχουμε ούτε το πλοίο της γραμμής”

Στο κεντρικό Δελτίο του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν ότι το λιμάνι του Αγίου...

Διαβάστε Περισσότερα