07/06/2022

Γ. Σαρακιώτης: “Η Κυβέρνηση παραμένει απλός θεατής της ακρίβειας κάνοντας αντιπολίτευση στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.!”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Το 2019, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης πέτυχαν την επιβολή κυρώσεων κατά της Τουρκίας. Μόλις ανέλαβε την Κυβέρνηση η Ν.Δ., διά του Αναπλ. ΥΠΕΞ κ. Βαρβιτσιώτη, δήλωσε ότι “η επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία δεν είναι μέρος της στρατηγικής της Κυβέρνησης”. Έτσι, αποθρασύνθηκε η Τουρκία και φθάσαμε στις σημερινές προκλήσεις, οι οποίες είναι άνευ προηγουμένου.

Σε κάθε τοποθέτησή μας για τα ελληνοτουρκικά, τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καταδικάζουμε ευθέως τις επιθετικές δηλώσεις του κ. Ερντογάν και των υπολοίπων Τούρκων αξιωματούχων. Αντιθέτως, όταν η Ν.Δ. βρισκόταν στην αντιπολίτευση, τα στελέχη της “πίστευαν τον Ερντογάν και όχι τον Τσίπρα” και υποστήριζαν ότι “η Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία στο Αιγαίο”.

Η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έτρεξε ένα πρόγραμμα με 4.000 δασεργάτες, οι οποίοι απασχολούνταν στα δασαρχεία και συνέβαλαν στην πρόληψη των πυρκαγιών. Για ποιο λόγο η Ν.Δ. κατάργησε το εν λόγω πρόγραμμα; Με ποιο άλλο σχεδιασμό το αντικατέστησε; Αυτή είναι η οργάνωση του λεγόμενου “επιτελικού κράτους”;

Πέρυσι κάηκε η μισή Εύβοια και μέχρι σήμερα “δεν έχει πέσει ούτε 1 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από την Ελληνική Πολιτεία”, όπως δηλώνει ο υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ. Δήμαρχος Ιστιαίας κ. Κοτζιάς. Πολλή επικοινωνία και εντυπωσιακές παρουσιάσεις σχεδίων με διορισμό του κ. Μπένου στη θέση του επικεφαλής, αλλά ένα χρόνο μετά δεν έχει γίνει τίποτα στην Εύβοια.

Ο πληθωρισμός στη χώρα μας είναι πολύ υψηλότερος σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Το κόστος της βιομηχανικής παραγωγής αυξήθηκε κατά 48,8% μόνο τον Απρίλιο και τις συνέπειες θα τις βιώσουμε, δυστυχώς, τους επόμενους μήνες.

Για την επερχόμενη επισιτιστική κρίση, την οποία προβλέπουν όλες οι έγκυρες επιστημονικές μελέτες, η Κυβέρνηση δεν έχει εκπονήσει το παραμικρό σχέδιο. Το αντίθετο βλέπουμε: Αγρότες να μην μπορούν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους, κτηνοτρόφοι να πωλούν τα κοπάδια τους και η Κυβέρνηση να παραμένει απλός θεατής κάνοντας αντιπολίτευση στο… ΣΥ.ΡΙΖ.Α…!

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: Ο κ. Μητσοτάκης έλεγε προεκλογικά ότι “ο Αλ. Τσίπρας, αν μπορούσε, μαζί με τα ψηφοδέλτια θα έδινε και τα επιδόματα”; – Σήμερα αναγγέλλει επιδόματα λίγο πριν τις εκλογές!

Την επικαιρότητα σχολίασε στη ραδιοφωνική συχνότητα του STAR FM 97.1 ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. Μετά από πρόταση του...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Τα 16 δρομολόγια, που περνούσαν από τον Δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας, με Ν.Δ. έγιναν 4”

Το ζήτημα του συγκοινωνιακού αποκλεισμού της Φθιώτιδας καθώς και των όμορων περιοχών που συνθέτουν το παραπαρνάσσιο τόξο, σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Από το Φλεβάρη του 2020 ο χρόνος έχει “παγώσει” στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ”

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα «Στο Κόκκινο 105.5». Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των τοποθετήσεων του. Η Ρωσία παράγει το...

Διαβάστε Περισσότερα