17/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει (16/02) τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και να αναπτύξει τις πρόσφατες παρεμβάσεις του στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Δεν είναι δυνατόν επειδή η Μαλακάσα ή το Κολωνάκι έχουν χιόνι να μην μπορούν οι πολίτες της Φθιώτιδας να μην μπορούν να μεταβούν από τη μία πλευρά του νομού στην άλλη για πολύ έκτακτες ανάγκες, όπως αυτή της αιμοκάθαρσης.”

“Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με το θέμα των εμβολιαστικών κέντρων. Στην Αταλάντη υπάρχει ένα εξαιρετικό Κέντρο Υγείας και διαπίστωσα στην πρόσφατη επίσκεψή μου ότι ήταν όλα έτοιμα για τους εμβολιασμούς, αλλά έλειπαν μόνο τα εμβόλια. Συνάντησα ένα συμπολίτη μου, ο οποίος μένει 200μ. από το Κέντρο Υγείας και μου είπε ότι ειδοποιήθηκε να εμβολιαστεί στη Λιβαδειά.”

“Οι εργαζόμενοι στα εμβολιαστικά κέντρα είναι πανέτοιμοι εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι εμβολιασμοί δεν προχωρούν. Ας μας απαντήσει το Υπουργείο Υγείας υπεύθυνα για ποιο λόγο δεν προχωρά ο σχεδιασμός και έχουν προκύψει τόσα πολλά προβλήματα.”

“Ενώπιον του σχεδιασμού της Κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Η λογική τα έχει σηκώσει προ πολλού, όταν έκλειναν τα περίπτερα στις 12:00…”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα