17/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει (16/02) τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και να αναπτύξει τις πρόσφατες παρεμβάσεις του στη Βουλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Δεν είναι δυνατόν επειδή η Μαλακάσα ή το Κολωνάκι έχουν χιόνι να μην μπορούν οι πολίτες της Φθιώτιδας να μην μπορούν να μεταβούν από τη μία πλευρά του νομού στην άλλη για πολύ έκτακτες ανάγκες, όπως αυτή της αιμοκάθαρσης.”

“Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με το θέμα των εμβολιαστικών κέντρων. Στην Αταλάντη υπάρχει ένα εξαιρετικό Κέντρο Υγείας και διαπίστωσα στην πρόσφατη επίσκεψή μου ότι ήταν όλα έτοιμα για τους εμβολιασμούς, αλλά έλειπαν μόνο τα εμβόλια. Συνάντησα ένα συμπολίτη μου, ο οποίος μένει 200μ. από το Κέντρο Υγείας και μου είπε ότι ειδοποιήθηκε να εμβολιαστεί στη Λιβαδειά.”

“Οι εργαζόμενοι στα εμβολιαστικά κέντρα είναι πανέτοιμοι εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι εμβολιασμοί δεν προχωρούν. Ας μας απαντήσει το Υπουργείο Υγείας υπεύθυνα για ποιο λόγο δεν προχωρά ο σχεδιασμός και έχουν προκύψει τόσα πολλά προβλήματα.”

“Ενώπιον του σχεδιασμού της Κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Η λογική τα έχει σηκώσει προ πολλού, όταν έκλειναν τα περίπτερα στις 12:00…”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα