18/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. έκλεισε την Εθνική Οδό στη Φθιώτιδα χωρίς να υπάρχει νιφάδα χιονιού”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (17/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Στη Φθιώτιδα, παρά το γεγονός ότι χιόνισε και έχουμε αρκετές ορεινές περιοχές, δεν υπήρξε νιφάδα χιονιού στην Εθνική Οδό. Παρ’ όλα αυτά, έμεινε κλειστή όλες αυτές τις ημέρες και δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.”

“Είναι συμβατική υποχρέωση της εταιρείας, που εκμεταλλεύεται τον αυτοκινητόδρομο να τον κρατά ανοιχτό σε συνθήκες χιονόπτωσης. Δεν κάνει χάρη σε κανέναν.”

Νεφροπαθείς από την Αταλάντη και τον Άγιο Κωνσταντίνο δεν μπόρεσαν να πάνε για προγραμματισμένη αιμοκάθαρση στη Λαμία, λόγω της απόφασης του κ. Χρυσοχοΐδη να κλείσει την Εθνική Οδό.”

“Η Κυβέρνηση δεν έχει να πει τίποτα στους συμπολίτες μας για τους εμβολιασμούς οι οποίοι καθυστερούν, για το γεγονός ότι πολλοί αναγκάζονται να μεταβούν σε άλλους νομούς για να εμβολιαστούν όπως από τη Φθιώτιδα στην Ευρυτανία ή στη Φωκίδα, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν “βουτηχτεί” στα χρέη ελλείψει στήριξης από το κράτος.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα