18/02/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. έκλεισε την Εθνική Οδό στη Φθιώτιδα χωρίς να υπάρχει νιφάδα χιονιού”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (17/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Στη Φθιώτιδα, παρά το γεγονός ότι χιόνισε και έχουμε αρκετές ορεινές περιοχές, δεν υπήρξε νιφάδα χιονιού στην Εθνική Οδό. Παρ’ όλα αυτά, έμεινε κλειστή όλες αυτές τις ημέρες και δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.”

“Είναι συμβατική υποχρέωση της εταιρείας, που εκμεταλλεύεται τον αυτοκινητόδρομο να τον κρατά ανοιχτό σε συνθήκες χιονόπτωσης. Δεν κάνει χάρη σε κανέναν.”

Νεφροπαθείς από την Αταλάντη και τον Άγιο Κωνσταντίνο δεν μπόρεσαν να πάνε για προγραμματισμένη αιμοκάθαρση στη Λαμία, λόγω της απόφασης του κ. Χρυσοχοΐδη να κλείσει την Εθνική Οδό.”

“Η Κυβέρνηση δεν έχει να πει τίποτα στους συμπολίτες μας για τους εμβολιασμούς οι οποίοι καθυστερούν, για το γεγονός ότι πολλοί αναγκάζονται να μεταβούν σε άλλους νομούς για να εμβολιαστούν όπως από τη Φθιώτιδα στην Ευρυτανία ή στη Φωκίδα, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν “βουτηχτεί” στα χρέη ελλείψει στήριξης από το κράτος.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα