05/04/2023

Γ. Σαρακιώτης: «Η Ν.Δ. έκοψε 2 φορές τη 13η σύνταξη: εντός και εκτός μνημονίων»

Στο Μεσημβρινό Δελτίο του STAR Channel με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Ο ελληνικός λαός, την 21η Μαΐου, θα κρίνει ποιος θα συνεργαστεί με ποιον. Ενδεχόμενες συνεργασίες θα προκύψουν με τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου με συμφωνία επί μείζονων ζητημάτων, όπως π.χ. η ακρίβεια, το κοινωνικό κράτος και τα “κόκκινα δάνεια”.

Η Ν.Δ., παρά το γεγονός ότι είχε ψηφίσει τη διάταξη της Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για τη 13η σύνταξη το 2019 και είχε δεσμευτεί ότι θα τη διατηρήσει, εν τέλει την κατάργησε. Για την ακρίβεια, έκοψε 2 φορές τη 13η σύνταξη: εντός και εκτός μνημονίων.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία ήταν το πρώτο κόμμα, που ανέδειξε κοινοβουλευτικά προ 2 ετών το μείζον ζήτημα της ακρίβειας. Όταν ο Αλέξης Τσίπρας μιλούσε, πριν περίπου 2 χρόνια, για την ανάγκη λήψης μέτρων όπως μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ στα καύσιμα, τα στελέχη της Ν.Δ. υποστήριζαν ότι “η ακρίβεια θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά θα επανέλθουμε στην κανονικότητα”! Η πραγματικότητα τους διαψεύδει παταγωδώς.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: Να πείσουμε τους πολίτες ότι με την εφαρμογή του προγράμματός μας θα βελτιωθεί η καθημερινότητά τους

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα κόμμα εξουσίας» και «έχει προγραμματικές προτάσεις για το σύνολο των μεγάλων προβλημάτων» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο βουλευτής και υποψήφιος στην Φθιώτιδα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Γιάννης Σαρακιώτης. Καλεί τα άλλα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στο ΣΚΑΪ: «Η Ν.Δ. παίζει τζόκερ με την κοστολόγηση του προγράμματός της!»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα», με τον Γιώργο Αυτιά, εμφανίστηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, παραθέτοντας τις θέσεις του κόμματός του για την οικονομία. Όπως αρχικά τόνισε ο κ. Σαρακιώτης: «Ο...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. απευθύνεται σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ενώ η Ν.Δ. σε 5-6 επιχειρηματικούς κολοσσούς»

Τις θέσεις του κόμματός του για τη φορολογική πολιτική ανέπτυξε ο υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου....

Διαβάστε Περισσότερα