01/09/2023

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. αγνόησε την πρότασή μας για επανεκκίνηση του προγράμματος δασοπροστασίας”

Στην ραδιοφωνική συχνότητα του Radio Net 101.9 σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν αποσπάσματα και σχετικό βίντεο. 

Όταν διεξάγονται εκλογές στο κόμμα, το οποίο κυβέρνησε τη χώρα επί 4 έτη και σήμερα βρίσκεται στα έδρανα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και φιλοδοξεί να αναλάβει και πάλι τη διακυβέρνηση της χώρας, είναι χρήσιμη θεωρώ η διεξαγωγή debate μεταξύ των 5 υποψηφίων.

Η οικογένεια Μητσοτάκη θεωρεί ότι της ανήκει η χώρα εδώ και 100 χρόνια κ ο Κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι μπορεί να ελέγχει τους δημοκρατικά εκλεγμένους Δημάρχους και Περιφερειάρχες. Αυτά συμβαίνουν όταν θεωρείς τη χώρα προσωπικό σου φέουδο… Ο Πρωθυπουργός δεν βρήκε το σθένος για μια συγγνώμη, τη στιγμή που η χώρα μας είναι πανευρωπαϊκά 1η σε καμένες εκτάσεις.

Έχουμε προτείνει την επανεκκίνηση του προγράμματος δασοπροστασίας, το οποίο έτρεξε επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και απασχολούσε 5.000 εργαζομένους. Άνθρωποι, που πετάχτηκαν στο περιθώριο μετά το 2019 μαζί με την πολύτιμη εμπειρία, που είχαν αποκτήσει. Ήταν ένα ουσιαστικό βήμα στον τομέα της πρόληψης, το οποίο αγνοήθηκε από τη ΝΔ.

Όσο βρισκόταν στην αντιπολίτευση για τον κ. Μητσοτάκη, για κάθε φυσική καταστροφή “έφταιγε ο Αλέξης Τσίπρας” και για οτιδήποτε συνέβαινε στην Αττική “έφταιγε η Ρένα Δούρου”… Σήμερα, που για 14η μέρα καίγεται ο Έβρος, δεν ακούμε σε κανένα ραδιόφωνο και σε κανένα κανάλι το όνομα του κ. Μητσοτάκη ή του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ Περιφερειάρχη της περιοχής. Επί ΣΥΡΙΖΑ “έφταιγε ο Τσίπρας”, σήμερα φταίει… “το πυρονέφος της νύχτας”. Έχτισαν ένα αφήγημα “αισθήματος ασφάλειας” και αυτή τη στιγμή, έχουμε μια πλήρως αθωράκιστη χώρα.

 

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Σαρακιώτης: «Η μόνη μέριμνα του κ. Γεωργιάδη είναι πως θα αυξηθούν τα έσοδα των φαρμακευτικών εταιρειών»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Lamía Polis 87.7 είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και ηχητικό των...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: «Μόνο μέλημά του κ. Μητσοτάκη να δουλεύει το “Μαξίμου ΑΕ” με απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους»

Στην τηλεοπτική συχνότητα της Βουλής είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Συντονιστής Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης: “Κλείνει το Ειρηνοδικείο της Αταλάντης. Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη οι Βουλευτές της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Το 2023 η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων ήταν...

Διαβάστε Περισσότερα