05/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. περνά νομοθετήματα για να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων την ώρα που κομματικά στελέχη τους αυξάνουν”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (04/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Δε θα έπρεπε να είμαστε “σκληροί” κ να εγκαλούμε την Κυβέρνηση, επειδή… δολοφονούνται άνθρωποι κάθε μέρα. Αν είχαμε κάποια περίπτωση “κλεφτοκοτά”, τότε θα έπρεπε να την κατηγορήσουμε…”

“Για κάθε έγκλημα που γίνονταν στη χώρα η Ν.Δ. κατηγορούσε τον Τσίπρα και το “νόμο Παρασκευόπουλου”. Τώρα, που έχουμε δολοφονίες καθημερινά στην Αθήνα, είναι κάτι σαν “καιρικό φαινόμενο”… Μας είπε η Ν.Δ. ότι “έρχονται μαφιόζοι από τα Βαλκάνια”. Τουρίστες περιμέναμε, γκάνγκστερ μας φέρνει η Ν.Δ….”

“Επί 2 χρόνια, παρά τις αθρόες προσλήψεις που έκαναν και 1,5 χρόνο σε “lockdown” με τον κόσμο να απαγορεύεται να βγει από τα σπίτια του, πώς τα κατάφεραν να χειροτερεύσει η κατάσταση στην Αθήνα;”

“Τί ζωή θα έχει ένας νέος άνθρωπος όταν, με τις ρυθμίσεις της Ν.Δ., θα επιτρέπεται το “σπαστό ωράριο” και στη μερική απασχόληση; Όταν, π.χ., μένει στου Ζωγράφου και θα πρέπει να πηγαίνει στο Μαρούσι για 3 ώρες, έπειτα να επιστρέφει σπίτι του και το απόγευμα να ξαναπηγαίνει για άλλες 3 ώρες;”

“Το Γενάρη του 2015, η αδήλωτη εργασία παρελήφθη στο 20% και έως το 2019 έπεσε στο 7%, όπως και η ανεργία από το 27% στο 17%. Δεν έγινε κάποιο “θαύμα”. Υπήρξε σχέδιο και νομοθετικές πρωτοβουλίες, οι οποίες ακολουθούσαν αυτό το σχέδιο.”

“Την ίδια στιγμή που η Ν.Δ. περνά νομοθετήματα για να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων, κομματικά στελέχη της που τοποθετήθηκαν σε ΔΕΚΟ όπως στη ΔΕΗ αύξησαν τις ετήσιες αποδοχές τους στα 350.000€!”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Η ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας στη Φθιώτιδα περνάει μέσα από συνέργειες της επιχειρηματικής κοινότητας, της Αυτοδιοίκησης, και Πανεπιστημιακών Τμημάτων της περιοχής”

Ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη ιαματικού τουρισμού στην περιοχή της Φθιώτιδας, αλλά και επιμέρους σχόλια αναφορικά με το Σχέδιο Νόμου που έχει αναρτηθεί στη δημόσια διαβούλευση για τις ιαματικές πηγές...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Μπορεί η Ν.Δ. να μην έφερε επενδύσεις από το εξωτερικό, αλλά έφερε μαφιόζους!”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γ. Σιαδήμα και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (02/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Το δημαρχοκεντρικό μοντέλο παράγοντας που συνέβαλε στη χρεοκοπία των Δήμων και της χώρας”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 σχολίασε την επικαιρότητα (02/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα