29/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Η Ν.Δ. πετσόκοψε τις συντάξεις το 2012-14. Η Ν.Δ. και σήμερα περικόπτει και τα αναδρομικά των συνταξιούχων κατά 60%»

Στην εκπομπή “KONTRA NEWS 10” και τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (29/7) για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του κ. Γ. Σαρακιώτη, καθώς και σχετικό βίντεο.

“Οφείλουμε όλοι να παρουσιάζουμε στους συμπολίτες μας την πραγματικότητα και όχι να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να προσπαθούμε να κάνουμε “το άσπρο μαύρο”. Όλα τα ρεπορτάζ, ακόμη και φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, ανέφεραν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για αναδρομικά προς τους συνταξιούχους ύψους 3,9 δις. Σήμερα έρχεται ο κ. Μητσοτάκης και παρουσιάζεται ως ο “σωτήρας των συνταξιούχων” σαν να μην ήταν η Ν.Δ. αυτή που πετσόκοψε το 2012-14 τις συντάξεις έως και 60%.”

Κάθε Δεκέμβριο η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. διένειμε το κοινωνικό μέρισμα σε συμπολίτες μας, που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα. Φέτος, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αυτά τα χρήματα δε δόθηκαν και έλειψαν από την αγορά. Όποιος κινείται στην αγορά αντιλήφθηκε ότι αυτά τα χρήματα έλειψαν.”

“Τα προηγούμενα χρόνια, την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπήρχε “αγωνιώδης” προσπάθεια από τα ΜΜΕ να βρουν και να δημοσιοποιήσουν ένα πλειστηριασμό α’ κατοικίας. Εν τέλει δε βρήκαν τίποτα, γιατί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε δημιουργήσει το νομοθετικό πλαίσιο προστασίας των πολιτών, των οποίων η α’ κατοικία κινδύνευε.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Τώρα που αυξάνονται τα κρούσματα πετούν την μπάλα στην ατομική ευθύνη»

Στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel (5/8) παρέστη ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννη Σαρακιώτη, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Εξαπάτηση των συνταξιούχων σήμερα, διάλυση της μεσαίας τάξης προσεχώς»

Για εξαπάτηση των συνταξιούχων από πλευράς της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα, κ. Γιάννης Σαρακιώτης,...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Μόνο η Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2018 επέστρεψε αναδρομικά χωρίς να τα κουτσουρέψει»

Στην εκπομπή "Μαζί το Σαββατοκύριακο" της ΕΡΤ εμφανίστηκε (1/8) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για ζητήματα της επικαιρότητας. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  "Η τωρινή εικόνα του...

Διαβάστε Περισσότερα