29/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Η Ν.Δ. πετσόκοψε τις συντάξεις το 2012-14. Η Ν.Δ. και σήμερα περικόπτει και τα αναδρομικά των συνταξιούχων κατά 60%»

Στην εκπομπή “KONTRA NEWS 10” και τον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί (29/7) για τα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του κ. Γ. Σαρακιώτη, καθώς και σχετικό βίντεο.

“Οφείλουμε όλοι να παρουσιάζουμε στους συμπολίτες μας την πραγματικότητα και όχι να ωραιοποιούμε καταστάσεις και να προσπαθούμε να κάνουμε “το άσπρο μαύρο”. Όλα τα ρεπορτάζ, ακόμη και φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, ανέφεραν το προηγούμενο χρονικό διάστημα για αναδρομικά προς τους συνταξιούχους ύψους 3,9 δις. Σήμερα έρχεται ο κ. Μητσοτάκης και παρουσιάζεται ως ο “σωτήρας των συνταξιούχων” σαν να μην ήταν η Ν.Δ. αυτή που πετσόκοψε το 2012-14 τις συντάξεις έως και 60%.”

Κάθε Δεκέμβριο η κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. διένειμε το κοινωνικό μέρισμα σε συμπολίτες μας, που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα. Φέτος, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, αυτά τα χρήματα δε δόθηκαν και έλειψαν από την αγορά. Όποιος κινείται στην αγορά αντιλήφθηκε ότι αυτά τα χρήματα έλειψαν.”

“Τα προηγούμενα χρόνια, την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπήρχε “αγωνιώδης” προσπάθεια από τα ΜΜΕ να βρουν και να δημοσιοποιήσουν ένα πλειστηριασμό α’ κατοικίας. Εν τέλει δε βρήκαν τίποτα, γιατί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε δημιουργήσει το νομοθετικό πλαίσιο προστασίας των πολιτών, των οποίων η α’ κατοικία κινδύνευε.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Food pass, Fuel pass, Energy pass…Με pass δεν πας πουθενά!»

Την επικαιρότητα σχολίασε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη δημοσιογράφο Λένα Παρασκευά. Παρακάτω ακολουθούν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αυξηθεί κατά 1.400% – Ο κ. Χατζηδάκης έλεγε ότι “δεν υπάρχει ούτε 1 περίπτωση στο τρισεκατομμύριο να υπάρξουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα Κανάλι 1, 90.4 FM σχολίασε πρόσφατα την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του....

Διαβάστε Περισσότερα