29/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. προσβάλλει τους νέους αντιμετωπίζοντας τους ως επαίτες”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γ. Σιαδήμα και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (28/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Η Κυβέρνηση αποδέχτηκε την αποτυχία της να πείσει για το ζήτημα των εμβολιασμών. Αντί να απολογηθούν ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του για τα λάθος μηνύματα που έστειλαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για τους λάθος σχεδιασμούς, για το γεγονός ότι εργαλειοποίησαν την επιστημονική κοινότητα, προχωρούν στην προσβλητική για τους νέους διαδικασία της χορήγησης 150 ευρώ σαν να είναι επαίτες κ ζητιάνοι.”

“Ποιος φταίει για το γεγονός ότι έχουν χάσει τη ζωή τους 12.500 συμπολίτες μας εξαιτίας του κορονοϊού, εκ των οποίων μόνο 4.500 σε Μ.Ε.Θ.. Για τους 8.000 συνανθρώπους μας, που έχασαν τη ζωή τους εκτός Μ.Ε.Θ., φταίει ο Τσίπρας ή ο Πολάκης; Αυτή η χώρα έχει Πρωθυπουργό; Έχει Υπουργό Υγείας; 15 διαγγέλματα έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης και μια συγγνώμη δεν έχει ζητήσει.”

“Ο Υπουργός Τουρισμού πήγε στην Αγγλία και στη Ρωσία και πανηγύριζε για το πόσο καλά τα κατάφερε… αλλά τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Ρώσοι τουρίστες παραμένουν άφαντοι. Πού είναι τα κυβερνητικά στελέχη; Κυβερνά κάποιος αυτόν τον τόπο; Όλοι κάνουν αντιπολίτευση στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α…. Ας παραιτηθούν, να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας και τότε να κριθούμε. Δεν είναι δυνατόν για ό,τι γίνεται σε αυτή τη χώρα να φταίει ο Πρωθυπουργός, που κυβερνούσε τη χώρα πριν από 2 χρόνια.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Δε μπορούμε να αναφερόμαστε σε ‘επόμενη ημέρα’ χωρίς ‘κούρεμα’ στις οφειλές των επιχειρήσεων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Political.gr: «Σε ημετέρους οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης»

Πώς η παράταξή σας θα δρομολογούσε την οικονομική ανάπτυξη στην μετά πανδημία εποχή. Σε ποιους τομείς θα δίνατε μεγαλύτερη σημασία; Η υγειονομική κρίση και τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της, έπληξαν σοβαρά την οικονομία και φυσικά δεν άφησαν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Με Ν.Δ κάποιος με 3.000 μόρια πάει στο Κολέγιο και φοιτά – Με 20.000 μόρια δε φοιτά στο δημόσιο πανεπιστήμιο!”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα