29/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. προσβάλλει τους νέους αντιμετωπίζοντας τους ως επαίτες”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γ. Σιαδήμα και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (28/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Η Κυβέρνηση αποδέχτηκε την αποτυχία της να πείσει για το ζήτημα των εμβολιασμών. Αντί να απολογηθούν ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του για τα λάθος μηνύματα που έστειλαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για τους λάθος σχεδιασμούς, για το γεγονός ότι εργαλειοποίησαν την επιστημονική κοινότητα, προχωρούν στην προσβλητική για τους νέους διαδικασία της χορήγησης 150 ευρώ σαν να είναι επαίτες κ ζητιάνοι.”

“Ποιος φταίει για το γεγονός ότι έχουν χάσει τη ζωή τους 12.500 συμπολίτες μας εξαιτίας του κορονοϊού, εκ των οποίων μόνο 4.500 σε Μ.Ε.Θ.. Για τους 8.000 συνανθρώπους μας, που έχασαν τη ζωή τους εκτός Μ.Ε.Θ., φταίει ο Τσίπρας ή ο Πολάκης; Αυτή η χώρα έχει Πρωθυπουργό; Έχει Υπουργό Υγείας; 15 διαγγέλματα έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης και μια συγγνώμη δεν έχει ζητήσει.”

“Ο Υπουργός Τουρισμού πήγε στην Αγγλία και στη Ρωσία και πανηγύριζε για το πόσο καλά τα κατάφερε… αλλά τόσο οι Άγγλοι όσο και οι Ρώσοι τουρίστες παραμένουν άφαντοι. Πού είναι τα κυβερνητικά στελέχη; Κυβερνά κάποιος αυτόν τον τόπο; Όλοι κάνουν αντιπολίτευση στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α…. Ας παραιτηθούν, να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας και τότε να κριθούμε. Δεν είναι δυνατόν για ό,τι γίνεται σε αυτή τη χώρα να φταίει ο Πρωθυπουργός, που κυβερνούσε τη χώρα πριν από 2 χρόνια.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα