21/01/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. σήμερα πανηγυρίζει για το ίδιο πράγμα που πριν από 2 χρόνια μας αποκαλούσε προδότες”

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1 και το καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή, σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα (21/01) καθώς και ανέπτυξε τις πρόσφατες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  

  • “Είναι αξιόλογο πως 48 Μουσικά Σχολεία από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου της Λαμίας, συνασπίστηκαν, προκειμένου οι μαθητές να εκφράσουν προβλήματα της καθημερινότητάς τους, τα οποία θα αντιμετωπίσουν πιο επιτακτικά και το επόμενο χρονικό διάστημα.”
  • “Η αμερικανική εξωτερική πολιτική δεν αλλάζει 180 μοίρες με τις αλλαγές στην Προεδρία και καλό θα ήταν να παραδειγματιστούμε από αυτό. Η χάραξη της εξωτερικής πολιτικής πρέπει να βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια και η στρατηγική πρέπει να χαράσσεται με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.”
  • “Η Ν.Δ. ψήφισε την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο στα 12ν.μ. και ακούσαμε διθυραμβικές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη και των στελεχών της Ν.Δ.. Πριν από 2 χρόνια, όταν το επιχείρησε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μας έλεγαν “προδότες”.”
  • “Η πανεπιστημιακή κοινότητα είναι αντίθετη στην ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Οι καθηγητές, οι φοιτητές, αλλά και οι αστυνομικοί είναι αντίθετοι. Μόνο ορισμένα στελέχη της Ν.Δ. στηρίζουν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και απ’ αυτό εξάγονται τα κατάλληλα συμπεράσματα.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα