21/01/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. σήμερα πανηγυρίζει για το ίδιο πράγμα που πριν από 2 χρόνια μας αποκαλούσε προδότες”

Στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM1 και το καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απόστολο Έλληνα και την Παρασκευή Τσιαχρή, σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα (21/01) καθώς και ανέπτυξε τις πρόσφατες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  

  • “Είναι αξιόλογο πως 48 Μουσικά Σχολεία από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου της Λαμίας, συνασπίστηκαν, προκειμένου οι μαθητές να εκφράσουν προβλήματα της καθημερινότητάς τους, τα οποία θα αντιμετωπίσουν πιο επιτακτικά και το επόμενο χρονικό διάστημα.”
  • “Η αμερικανική εξωτερική πολιτική δεν αλλάζει 180 μοίρες με τις αλλαγές στην Προεδρία και καλό θα ήταν να παραδειγματιστούμε από αυτό. Η χάραξη της εξωτερικής πολιτικής πρέπει να βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια και η στρατηγική πρέπει να χαράσσεται με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.”
  • “Η Ν.Δ. ψήφισε την επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο στα 12ν.μ. και ακούσαμε διθυραμβικές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη και των στελεχών της Ν.Δ.. Πριν από 2 χρόνια, όταν το επιχείρησε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μας έλεγαν “προδότες”.”
  • “Η πανεπιστημιακή κοινότητα είναι αντίθετη στην ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Οι καθηγητές, οι φοιτητές, αλλά και οι αστυνομικοί είναι αντίθετοι. Μόνο ορισμένα στελέχη της Ν.Δ. στηρίζουν το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και απ’ αυτό εξάγονται τα κατάλληλα συμπεράσματα.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Συνέντευξη Γ. Σαρακιώτη στο Polis Post

Κύριε Σαρακιώτη, το τελευταίο χρονικό διάστημα η επικαιρότητα έχει στρέψει το βλέμμα της στον πολιτισμό και μάλιστα σε μία μελανή εκδοχή του. Τι συμβαίνει τελικά με τον πολιτισμό στην χώρα μας και ποια είναι η ευθύνη του Υπουργείου Πολιτισμού; Τα όσα βλέπουν το φως...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο “MEGA Σαββατοκύριακο”: «Οι εμβολιασμοί προχωρούν ικανοποιητικά μόνο για τα στελέχη της Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή του MEGA Channel «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στ. Γκαντώνα εμφανίστηκε (27/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, όπου είχε την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Σοκαρισμένη η κοινωνία με την αποκάλυψη ενός κυκλώματος που βίαζε ανήλικους”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing με τον Γ. Πιέρρο, είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (25/02) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης....

Διαβάστε Περισσότερα