19/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. φέρνει νομοθετήματα, τα οποία θα ζήλευαν και οι τροϊκανοί”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος (17/04) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και τη Φθιώτιδα, μια θετική είδηση ήταν αυτή της επιστροφής του Rally Acropolis. Όλοι ενωμένοι, οι παραγωγικοί φορείς, οι Δήμοι, η Περιφέρεια, οι Βουλευτές και εγώ προσωπικά με επιστολή μου προς τον κ. Αυγενάκη ζητούσαμε το αυτονόητο: την επιστροφή της διοργάνωσης στη Φθιώτιδα. Η ισχύς εν τη ενώσει έφερε αποτελέσματα εν τέλει.”

“Στις 2 Δεκεμβρίου 2020, ο κ. Κοντοζαμάνης επισκεπτόμενος τη Λαμία μας έλεγε ότι ήταν “κρίσιμο το επόμενο 15ήμερο”. Είμαστε στις 19 Απριλίου 2021 και ακόμη “κρίσιμα 15ήμερα” περνάμε.”

“Ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Κύρτσος χαρακτήρισε “εθνική ντροπή” τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση και αυτό δεν το είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε ο Σαρακιώτης.”

“Ο πρώτος νόμος της σημερινής Κυβέρνησης της Ν.Δ., το καλοκαίρι του 2019, περιλάμβανε κατάργηση διατάξεων, που είχαν νομοθετηθεί τα προηγούμενα χρόνια από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την προστασία της εργασίας, όπως αυτή της αιτιολογημένης απόλυσης εργαζομένου. Πλέον, χωρίς η χώρα να βρίσκεται σε μνημόνια, έρχονται νομοθετήματα, τα οποία θα ζήλευαν και οι τροϊκανοί.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Μία Πολιτεία οφείλει να προασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα των Παραπολιτικών FM 90.1 σχολίασε την επικαιρότητα (07/05) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βασικά σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στον ΛΑΜΙΑ FM1 για Ο.Α.Ε.Δ. Λαμίας, ΕΛ.ΤΑ. Φθιώτιδας, Γ.Ν. Λαμίας, ίδρυση Πειραματικών σχολίων και πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει (27/04) τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και να αναπτύξει τις πρόσφατες παρεμβάσεις του στη Βουλή, ο Βουλευτής...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Γιώργο Παπαδάκη: «Να σταματήσει η Κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από τους επιστήμονες»

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού AΝΤ1 με το Γιώργο Παπαδάκη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις...

Διαβάστε Περισσότερα