19/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. φέρνει νομοθετήματα, τα οποία θα ζήλευαν και οι τροϊκανοί”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος (17/04) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και τη Φθιώτιδα, μια θετική είδηση ήταν αυτή της επιστροφής του Rally Acropolis. Όλοι ενωμένοι, οι παραγωγικοί φορείς, οι Δήμοι, η Περιφέρεια, οι Βουλευτές και εγώ προσωπικά με επιστολή μου προς τον κ. Αυγενάκη ζητούσαμε το αυτονόητο: την επιστροφή της διοργάνωσης στη Φθιώτιδα. Η ισχύς εν τη ενώσει έφερε αποτελέσματα εν τέλει.”

“Στις 2 Δεκεμβρίου 2020, ο κ. Κοντοζαμάνης επισκεπτόμενος τη Λαμία μας έλεγε ότι ήταν “κρίσιμο το επόμενο 15ήμερο”. Είμαστε στις 19 Απριλίου 2021 και ακόμη “κρίσιμα 15ήμερα” περνάμε.”

“Ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Κύρτσος χαρακτήρισε “εθνική ντροπή” τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση και αυτό δεν το είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε ο Σαρακιώτης.”

“Ο πρώτος νόμος της σημερινής Κυβέρνησης της Ν.Δ., το καλοκαίρι του 2019, περιλάμβανε κατάργηση διατάξεων, που είχαν νομοθετηθεί τα προηγούμενα χρόνια από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την προστασία της εργασίας, όπως αυτή της αιτιολογημένης απόλυσης εργαζομένου. Πλέον, χωρίς η χώρα να βρίσκεται σε μνημόνια, έρχονται νομοθετήματα, τα οποία θα ζήλευαν και οι τροϊκανοί.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα