19/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. φέρνει νομοθετήματα, τα οποία θα ζήλευαν και οι τροϊκανοί”

Στο Κεντρικό Δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδος (17/04) είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και τη Φθιώτιδα, μια θετική είδηση ήταν αυτή της επιστροφής του Rally Acropolis. Όλοι ενωμένοι, οι παραγωγικοί φορείς, οι Δήμοι, η Περιφέρεια, οι Βουλευτές και εγώ προσωπικά με επιστολή μου προς τον κ. Αυγενάκη ζητούσαμε το αυτονόητο: την επιστροφή της διοργάνωσης στη Φθιώτιδα. Η ισχύς εν τη ενώσει έφερε αποτελέσματα εν τέλει.”

“Στις 2 Δεκεμβρίου 2020, ο κ. Κοντοζαμάνης επισκεπτόμενος τη Λαμία μας έλεγε ότι ήταν “κρίσιμο το επόμενο 15ήμερο”. Είμαστε στις 19 Απριλίου 2021 και ακόμη “κρίσιμα 15ήμερα” περνάμε.”

“Ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Κύρτσος χαρακτήρισε “εθνική ντροπή” τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση και αυτό δεν το είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ούτε ο Σαρακιώτης.”

“Ο πρώτος νόμος της σημερινής Κυβέρνησης της Ν.Δ., το καλοκαίρι του 2019, περιλάμβανε κατάργηση διατάξεων, που είχαν νομοθετηθεί τα προηγούμενα χρόνια από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την προστασία της εργασίας, όπως αυτή της αιτιολογημένης απόλυσης εργαζομένου. Πλέον, χωρίς η χώρα να βρίσκεται σε μνημόνια, έρχονται νομοθετήματα, τα οποία θα ζήλευαν και οι τροϊκανοί.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Δε μπορούμε να αναφερόμαστε σε ‘επόμενη ημέρα’ χωρίς ‘κούρεμα’ στις οφειλές των επιχειρήσεων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Political.gr: «Σε ημετέρους οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης»

Πώς η παράταξή σας θα δρομολογούσε την οικονομική ανάπτυξη στην μετά πανδημία εποχή. Σε ποιους τομείς θα δίνατε μεγαλύτερη σημασία; Η υγειονομική κρίση και τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της, έπληξαν σοβαρά την οικονομία και φυσικά δεν άφησαν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Με Ν.Δ κάποιος με 3.000 μόρια πάει στο Κολέγιο και φοιτά – Με 20.000 μόρια δε φοιτά στο δημόσιο πανεπιστήμιο!”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα