21/07/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η “πολύ σοβαρή” Ν.Δ. εν μέσω πανδημίας συζητά το πως θα κλείσει νοσοκομεία”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τόνιζε εξ αρχής ότι πρέπει να μείνει εκτός της πολιτικής αντιπαράθεσης και της εργαλειοποίησης από πλευράς της Κυβέρνησης της Ν.Δ. η επιστημονική κοινότητα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα το πληρώνουμε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τους 13.000 συμπολίτες μας, που έχουν χάσει τη ζωή τους και δεν έχει ειπωθεί ούτε μία συγγνώμη από τα στελέχη της Κυβέρνησης; Εξ αυτών 8.500 απεβίωσαν εκτός Μ.Ε.Θ. γιατί, όπως μας είπε ο κ. Πέτσας, “αν είχαν φτιάξει Μ.Ε.Θ., θα πετούσαν χρήματα σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο”.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε καταθέσει προτάσεις για το υγειονομικό σκέλος, την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ., την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε από την πανδημία… Το γεγονός ότι δεν προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. δεν είναι ευθύνη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Η “πολύ σοβαρή” Ν.Δ., εν μέσω πανδημίας, προμηθεύτηκε λεωφορεία χωρίς παράθυρα και χωρίς κλιματισμό, όπως τη “σοβαρότητά” της απέδειξε όταν, εν μέσω πανδημίας, αύξησε διά νόμου τον αριθμό των μαθητών ανά σχολική αίθουσα. Μάλιστα, τώρα περνά και σε άλλο επίπεδο “σοβαρότητας” συζητώντας για το πως θα κλείσουν νοσοκομεία με την υγειονομική κρίση παρούσα.

Ο κ. Μητσοτάκης, πέρυσι μετά τη φιέστα στη Σαντορίνη, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σαντορίνης, το οποίο άνοιξε και στελέχωσε ο “κακός” ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Στον νο.1 τουριστικό προορισμό της χώρας δεν είχαμε νοσοκομείο και η Ν.Δ. ήθελε να πουλήσει το κτίριο.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στο ΣΚΑΙ: «Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για υποκλοπές ο Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»

         Στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον Πρωθυπουργό Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Η Ν.Δ. αντί να στηρίξει τη ΛΑΡΚΟ απολύει τους εργαζομένους, παρέχει ασυλία στον Διαχειριστή και επιδίδεται σε ένα πρωτοφανές πλιάτσικο”

Την επικαιρότητα σχολίασε (28/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης στη ραδιοφωνική συχνότητα “Στο Κόκκινο 105.5 FM” και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γ. Σαρακιώτης στον Λαμιακό Τύπο για τα αποτελέσματα της απογραφής στη Φθιώτιδα

Τα αποτελέσματα της έκθεσης της απογραφής που δημοσιεύθηκαν προσφάτως επιβεβαιώνουν το στρεβλό μοντέλο ανάπτυξης που εμπεδώθηκε στον τόπο μας. Ο συγκεντρωτισμός και ο υδροκεφαλισμός σε συνδυασμό με την υποχωρητικότητα μέρους του πολιτικού προσωπικού οδήγησαν τη...

Διαβάστε Περισσότερα