21/07/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η “πολύ σοβαρή” Ν.Δ. εν μέσω πανδημίας συζητά το πως θα κλείσει νοσοκομεία”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τόνιζε εξ αρχής ότι πρέπει να μείνει εκτός της πολιτικής αντιπαράθεσης και της εργαλειοποίησης από πλευράς της Κυβέρνησης της Ν.Δ. η επιστημονική κοινότητα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα το πληρώνουμε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τους 13.000 συμπολίτες μας, που έχουν χάσει τη ζωή τους και δεν έχει ειπωθεί ούτε μία συγγνώμη από τα στελέχη της Κυβέρνησης; Εξ αυτών 8.500 απεβίωσαν εκτός Μ.Ε.Θ. γιατί, όπως μας είπε ο κ. Πέτσας, “αν είχαν φτιάξει Μ.Ε.Θ., θα πετούσαν χρήματα σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο”.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε καταθέσει προτάσεις για το υγειονομικό σκέλος, την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ., την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε από την πανδημία… Το γεγονός ότι δεν προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. δεν είναι ευθύνη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Η “πολύ σοβαρή” Ν.Δ., εν μέσω πανδημίας, προμηθεύτηκε λεωφορεία χωρίς παράθυρα και χωρίς κλιματισμό, όπως τη “σοβαρότητά” της απέδειξε όταν, εν μέσω πανδημίας, αύξησε διά νόμου τον αριθμό των μαθητών ανά σχολική αίθουσα. Μάλιστα, τώρα περνά και σε άλλο επίπεδο “σοβαρότητας” συζητώντας για το πως θα κλείσουν νοσοκομεία με την υγειονομική κρίση παρούσα.

Ο κ. Μητσοτάκης, πέρυσι μετά τη φιέστα στη Σαντορίνη, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σαντορίνης, το οποίο άνοιξε και στελέχωσε ο “κακός” ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Στον νο.1 τουριστικό προορισμό της χώρας δεν είχαμε νοσοκομείο και η Ν.Δ. ήθελε να πουλήσει το κτίριο.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα