21/07/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η “πολύ σοβαρή” Ν.Δ. εν μέσω πανδημίας συζητά το πως θα κλείσει νοσοκομεία”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τόνιζε εξ αρχής ότι πρέπει να μείνει εκτός της πολιτικής αντιπαράθεσης και της εργαλειοποίησης από πλευράς της Κυβέρνησης της Ν.Δ. η επιστημονική κοινότητα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα το πληρώνουμε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για τους 13.000 συμπολίτες μας, που έχουν χάσει τη ζωή τους και δεν έχει ειπωθεί ούτε μία συγγνώμη από τα στελέχη της Κυβέρνησης; Εξ αυτών 8.500 απεβίωσαν εκτός Μ.Ε.Θ. γιατί, όπως μας είπε ο κ. Πέτσας, “αν είχαν φτιάξει Μ.Ε.Θ., θα πετούσαν χρήματα σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο”.

Από την πρώτη στιγμή έχουμε καταθέσει προτάσεις για το υγειονομικό σκέλος, την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ., την επανεκκίνηση της οικονομίας, τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε από την πανδημία… Το γεγονός ότι δεν προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. δεν είναι ευθύνη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Η “πολύ σοβαρή” Ν.Δ., εν μέσω πανδημίας, προμηθεύτηκε λεωφορεία χωρίς παράθυρα και χωρίς κλιματισμό, όπως τη “σοβαρότητά” της απέδειξε όταν, εν μέσω πανδημίας, αύξησε διά νόμου τον αριθμό των μαθητών ανά σχολική αίθουσα. Μάλιστα, τώρα περνά και σε άλλο επίπεδο “σοβαρότητας” συζητώντας για το πως θα κλείσουν νοσοκομεία με την υγειονομική κρίση παρούσα.

Ο κ. Μητσοτάκης, πέρυσι μετά τη φιέστα στη Σαντορίνη, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Σαντορίνης, το οποίο άνοιξε και στελέχωσε ο “κακός” ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Στον νο.1 τουριστικό προορισμό της χώρας δεν είχαμε νοσοκομείο και η Ν.Δ. ήθελε να πουλήσει το κτίριο.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Δε μπορούμε να αναφερόμαστε σε ‘επόμενη ημέρα’ χωρίς ‘κούρεμα’ στις οφειλές των επιχειρήσεων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Political.gr: «Σε ημετέρους οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης»

Πώς η παράταξή σας θα δρομολογούσε την οικονομική ανάπτυξη στην μετά πανδημία εποχή. Σε ποιους τομείς θα δίνατε μεγαλύτερη σημασία; Η υγειονομική κρίση και τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της, έπληξαν σοβαρά την οικονομία και φυσικά δεν άφησαν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Με Ν.Δ κάποιος με 3.000 μόρια πάει στο Κολέγιο και φοιτά – Με 20.000 μόρια δε φοιτά στο δημόσιο πανεπιστήμιο!”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα