07/04/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι πιο σκληρή σε σχέση με αυτά που παρουσιάζει η Ν.Δ.”

Στην εκπομπή του ACTION 24, Briefing είχε τη δυνατότητα να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις (05/04) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Δε θα πούμε ποτέ στην Κυβέρνηση “άνοιξε” ή “κλείσε” γιατί δεν έχουμε όλη την εικόνα της κατάστασης. Δεν έχουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα, όπως δεν τα έχουν και οι επιστήμονες, καθώς τα ίδια τα μέλη της Επιτροπής λένε ότι λαμβάνουν λανθασμένες αποφάσεις γιατί δεν έχουν σωστά δεδομένα. Από τις αρχές φθινοπώρου έχουμε ζητήσει επανειλημμένα και σε όλους τους τόνους ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, τη δημοσιοποίηση των πρακτικών των συνεδριάσεων της Επιτροπής.”

“Δε χρειάζεται να κρίνουμε εμείς τα μέτρα της Κυβέρνησης. Τα κρίνει η κοινωνία. Είμαστε 6 μήνες σε lockdown και η κατάσταση χειροτερεύει. Τι να πούμε εμείς ως Αντιπολίτευση; Ότι δεν ήταν επιτυχημένο το lockdown; Υπάρχει άραγε κάποιος στην χώρα που δεν το αντιλαμβάνεται;”

“Περπατώντας στην αγορά της Λαμίας δεν είδα χαρούμενους ανθρώπους από τον τζίρο που έκαναν μετά το άνοιγμα των καταστημάτων. Αβεβαιότητα, φόβο και αγωνία αντίκρισα. Αν τα στελέχη της Ν.Δ. κινούνται σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα ήθελα και εγώ πραγματικά να το επισκεφτώ και να ζω σε αυτή την κοινωνία που θέλουν να μας παρουσιάσει η Ν.Δ.. Η πραγματικότητα είναι δυστυχώς πολύ πιο σκληρή.”

Ο Νίκος Παππάς και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατηγορούνται επειδή έβαλαν για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια τους καναλάρχες να καταβάλλουν χρήματα για ένα δημόσιο αγαθό, που έως τότε το είχαν δωρεάν. Αυτό είναι παράσημο για την Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τον Αλέξη Τσίπρα και το Νίκο Παππά.”

Ο κ. Βρούτσης κατήγγειλε ότι ο κ. Φουρθιώτης μπήκε στο γραφείο του και τον απείλησε. Αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος εμπλέκεται σε σκάνδαλο με το πρόγραμμα “Συνεργασία”, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη του είχε παραχωρήσει 14 αστυνομικούς να τον φρουρούν. Στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας-Τιθορέας, ένα μεγάλο Δήμο, υπηρετούν 14 αστυνομικοί όσοι δηλαδή υπηρετούν και στη φύλαξη του Φουρθιώτη! Σε ποια ευνομούμενη Πολιτεία 14 αστυνομικοί φρουρούν μια τηλεπερσόνα, που απειλεί Υπουργούς ότι “θα τους στείλει σπίτι τους”;

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα