17/11/2021

Γ. Σαρακιώτης: Η τακτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στην πανδημία σήμερα είναι ξεκάθαρη: “Κάνουμε το σταυρό μας και ανάβουμε κερί”!

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” στον τηλεοπτικό σταθμό Κontra Channel με τους δημοσιογράφους Γιώργο Σιαδήμα και Βασίλη Σκουρή σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του. 

Η τακτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στην πανδημία σήμερα είναι ξεκάθαρη: “Κάνουμε το σταυρό μας και ανάβουμε κερί”!
Στη Φθιώτιδα, σε σχολεία με 100-120 παιδιά, πηγαίνουν τα 15 και τα υπόλοιπα παίρνουν απουσίες και δεν μπορούν να κάνουν τηλεκπαίδευση, γιατί η Ν.Δ. ψήφισε έναν “πολύ ωραίο νόμο” σύμφωνα με τον οποίο, για να κλείσει ένα τμήμα, πρέπει να νοσήσει το 50% +1 των μαθητών. Πάμε για μια ακόμη χρονιά, κατά την οποία τα παιδιά δε θα έχουν πρόσβαση στη μάθηση.
Η κα Γκάγκα ήθελε να “βλάψει” την Κυβέρνηση όταν είπε ότι “έχουμε κρεβάτια, έχουμε αναπνευστήρες, αλλά δεν έχουμε γιατρούς”; Από πολλά νοσοκομεία αποχωρούν γιατροί, γιατί επί 1,5 χρόνο έχουν “καεί” ψυχικά και σωματικά, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες στον ιδιωτικό τομέα ή στο εξωτερικό.
Για τη στήριξη μιας επιχείρησης, η οποία μέχρι σήμερα πλήρωνε 3.000 ευρώ μόνο για ηλεκτρικό ρεύμα και σήμερα πληρώνει 4.500, θα φθάσουν οι 3.000 ή 4.000 ευρώ επιστρεπτέας προκαταβολής;
Αν τα στελέχη της Ν.Δ. επιθυμούν συγκρίσεις, τους υπενθυμίζουμε ενδεικτικά ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπό αντίξοες δημοσιονομικές συνθήκες, έδινε 13η σύνταξη και 800-900 εκατ. ευρώ κοινωνικό μέρισμα κάθε Χριστούγεννα. Σήμερα, η Ν.Δ. έχει ξεχάσει παντελώς το κοινωνικό κράτος και τα κατήργησε και τα δύο.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Χάνονται άνθρωποι καθημερινά και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί στην Κυβέρνηση !”

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης σχολίασε την επικαιρότητα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FΜ-1 96.2. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.  Την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Για ποια κυβερνητική “αξιοπιστία” μιλάμε;”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα "Κανάλι ΕΝΑ 90.4" σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο με τις τοποθετήσεις του.  Συνιστά...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Για το επικουρικό προσωπικό που στηρίζει το Ε.Σ.Υ. η Κυβέρνηση δε λαμβάνει καν την απόφαση μονιμοποίησης αυτών”

Στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας (16/11) με την Όλγα Λαθύρη σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του.  Κάποια...

Διαβάστε Περισσότερα