17/11/2021

Γ. Σαρακιώτης: Η τακτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στην πανδημία σήμερα είναι ξεκάθαρη: “Κάνουμε το σταυρό μας και ανάβουμε κερί”!

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” στον τηλεοπτικό σταθμό Κontra Channel με τους δημοσιογράφους Γιώργο Σιαδήμα και Βασίλη Σκουρή σχολίασε την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του. 

Η τακτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ. απέναντι στην πανδημία σήμερα είναι ξεκάθαρη: “Κάνουμε το σταυρό μας και ανάβουμε κερί”!
Στη Φθιώτιδα, σε σχολεία με 100-120 παιδιά, πηγαίνουν τα 15 και τα υπόλοιπα παίρνουν απουσίες και δεν μπορούν να κάνουν τηλεκπαίδευση, γιατί η Ν.Δ. ψήφισε έναν “πολύ ωραίο νόμο” σύμφωνα με τον οποίο, για να κλείσει ένα τμήμα, πρέπει να νοσήσει το 50% +1 των μαθητών. Πάμε για μια ακόμη χρονιά, κατά την οποία τα παιδιά δε θα έχουν πρόσβαση στη μάθηση.
Η κα Γκάγκα ήθελε να “βλάψει” την Κυβέρνηση όταν είπε ότι “έχουμε κρεβάτια, έχουμε αναπνευστήρες, αλλά δεν έχουμε γιατρούς”; Από πολλά νοσοκομεία αποχωρούν γιατροί, γιατί επί 1,5 χρόνο έχουν “καεί” ψυχικά και σωματικά, αναζητώντας καλύτερες συνθήκες στον ιδιωτικό τομέα ή στο εξωτερικό.
Για τη στήριξη μιας επιχείρησης, η οποία μέχρι σήμερα πλήρωνε 3.000 ευρώ μόνο για ηλεκτρικό ρεύμα και σήμερα πληρώνει 4.500, θα φθάσουν οι 3.000 ή 4.000 ευρώ επιστρεπτέας προκαταβολής;
Αν τα στελέχη της Ν.Δ. επιθυμούν συγκρίσεις, τους υπενθυμίζουμε ενδεικτικά ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., υπό αντίξοες δημοσιονομικές συνθήκες, έδινε 13η σύνταξη και 800-900 εκατ. ευρώ κοινωνικό μέρισμα κάθε Χριστούγεννα. Σήμερα, η Ν.Δ. έχει ξεχάσει παντελώς το κοινωνικό κράτος και τα κατήργησε και τα δύο.

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα