16/07/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Η τακτική του “προβλέψιμου συμμάχου” θα έχει οδυνηρές συνέπειες για τα εθνικά ζητήματα»

Στον τηλεοπτικό σταθμό “ACTION 24” και την εκπομπή “BRIEFING” είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για ζητήματα της επικαιρότητας, την Τετάρτη 15 Ιουλίου, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν βίντεο και σημεία των τοποθετήσεων του κ. Σαρακιώτη.

Ο πρώτος, που ασχολήθηκε σοβαρά με τα ζητήματα διασπάθισης δημοσίου χρήματος σεβόμενος αυτούς τους πόρους, ήταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Αντί αυτά τα χρήματα να πηγαίνουν στα νοσοκομεία και να επιστρέφουν στους ασφαλισμένους, πήγαιναν σε λογαριασμούς στην Ελβετία. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.”

Δεν έχει να πει κάτι η Ν.Δ. για τα δάνεια των κομμάτων και των Μ.Μ.Ε.; Για τα σκάνδαλα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του “Ερρίκος Ντυνάν”; Για τις υπερτιμολογήσεις στο χώρο της υγείας; Όλα αυτά είχαν κόστος για τους Έλληνες πολίτες.”

“ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. ομνύουν στη δικαιοσύνη όσο αυτή δε θίγει τα στελέχη τους. Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, τα κόμματα δεν μπορούν να ασκήσουν διώξεις και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά.”

Η τακτική του “προβλέψιμου συμμάχου” θα έχει οδυνηρές συνέπειες για τα εθνικά ζητήματα και αυτό δείχνουν να το αγνοούν στην κυβέρνηση. Δεν είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός να συναντά τον Τούρκο Πρόεδρο και να μη θέτει τα ζητήματα των παραβιάσεων, επειδή “δε συζητούν για υψηλή πολιτική” όπως μας ενημέρωσε εκ των υστέρων ο κ. Πέτσας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Όλοι διαμαρτύρονται για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία εκτός από τη Ν.Δ.! Ακόμη και η Ελληνική Αστυνομία!»

Στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Τα νούμερα που “μαγειρεύει” η Κυβέρνηση δεν έχουν σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα»

Συνέντευξη παρέθεσε στην εκπομπή «Λόγια σταράτα» (ΡΑΔΙΟ-ΑΙΧΜΗ) του Αλέκου Χατζηκώστα, ο Γιάννης Σαρακιώτης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στη Φθιώτιδα και αναπληρωτής τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του κόμματος, την Τρίτη 27/9/2022.  Με αφορμή την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Το δόγμα της Ν.Δ. αποτυπώθηκε στη φράση του κ. Πέτσα: “Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει”.

Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, Βουλής Βήμα είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα