25/02/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Η ψυχολογία της Λοκρίδας είναι στο ναδίρ λόγω του θέματος της ΛΑΡΚΟ»

Στην εκπομπή “Ήρθε η ώρα” του Star FM με την Όλγα Λαθύρη εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης σχολιάζοντας φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Ακολουθούν αποσπάσματα των τοποθετήσεών του:

“Βγάλανε τον κόσμο στους δρόμους για το Μακεδονικό και τώρα λένε ότι τιμούν τη Συμφωνία και την αποθεώνουν σε όλα τα διεθνή fora. Αν αυτή η στάση δεν είναι απάτη, τότε τι είναι;
“Καλωσορίζουμε τον κ. Μητσοτάκη στην πραγματικότητα, καθώς προεκλογικά έλεγε ότι οι μετεγκαταστάσεις δεν πρέπει να γίνονται προς την ενδοχώρα. Τώρα θερίζει θύελλες…”
“Είναι λογικό για τους πολίτες να αντιδρούν γιατί δε βλέπουν μια σοβαρή κυβέρνηση, ένα συγκροτημένο σχέδιο και έναν ικανοποιητικό προγραμματισμό. Η κυβέρνηση προτίμησε να μεταχειριστεί το ζήτημα επικοινωνιακά αλλάζοντας συνεχώς τους αρμοδίους. Έτσι, έφθασαν 7 μήνες μετά στην επανασύσταση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, το οποίο έσπευσαν να καταργήσουν κατά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας.”
“Η ψυχολογία των ανθρώπων στη Λοκρίδα βρίσκεται στο ναδίρ λόγω των αποφάσεων της κυβέρνησης για τη ΛΑΡΚΟ. Η λειτουργία της εταιρείας συνδέεται με 10.000 ΑΦΜ, κάτι που σημαίνει ότι επηρεάζει συνολικά τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής και δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: «Στην Ελλάδα δυστυχώς βλέπουμε ότι δε γίνεται συζήτηση για την ουσιαστική στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων»

Στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” και τον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία των τοποθετήσεων του κ. Γ. Σαρακιώτη, καθώς και...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Στα εργασιακά επιστρέφουμε σε ό,τι συνέβαινε πριν το 2014»

Στο χθεσινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας με τη Μαρία Τσατζάλη είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της έξαρσης του κορονοϊού, τα μέτρα της Κυβέρνησης στα εργασιακά, την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: «Η Κυβέρνηση να ρίξει ζεστό χρήμα στην αγορά – Όχι στα 30 εκατ. σε ιδιώτες και 11 εκατ. για διαφήμιση για τον κορονοϊό»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98.0 της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τον τρόπο αντίδρασης της Κυβέρνησης στις πρώτες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες της έξαρσης του κορονοϊού, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω...

Διαβάστε Περισσότερα