03/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Θα είναι σαν να επιβάλλονται κυρώσεις, αλλά δε θα επιβάλλονται κυρώσεις»

Στην εκπομπή “Κόντρα 24” του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel με την Αν. Γιάμαλη τοποθετήθηκε (02/10) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Έρευνας & Τεχνολογίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν αποσπάσματα και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Θα είναι σαν να επιβάλλονται κυρώσεις, αλλά δε θα επιβάλλονται κυρώσεις“. Αυτό μας λέει η Ν.Δ.. Μήπως να θεωρήσουμε και επιτυχία το γεγονός ότι δεν επιβλήθηκαν κυρώσεις στη χώρα μας;

“Ο κ. Μητσοτάκης έγραφε στον ευρωπαϊκό τύπο ότι “η μόνη επιλογή είναι η επιβολή κυρώσεων” και τώρα, χωρίς καν να υπάρχει λεκτική καταδίκη της Τουρκίας, μας παρουσιάζει τα συμπεράσματα της Συνόδου στις Βρυξέλλες ως “επιτυχία“.

“Εγώ γνωρίζω ότι εθνικό είναι το αληθές, αλλά οι κύριοι της Ν.Δ. θέλουν να μας πείσουν ότι εθνικό είναι αυτό, που λέει ο Μητσοτάκης.”

“Ως αντιπολίτευση, τα στελέχη της Ν.Δ. δεν έδειξαν τη στοιχειώδη σοβαρότητα. Ας δείξουν τη στοιχειώδη σοβαρότητα σήμερα, που είναι κυβέρνηση και διαχειρίζονται κρίσιμα ζητήματα.”

“Εύχομαι στη Ν.Δ. να είχε Πρωθυπουργό και Υπουργούς σαν τον Τσίπρα και τον Παππά, οι οποίοι είχαν το σθένος να οδηγήσουν τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στο ταμείο.”

Τι έκανε η Ν.Δ. για τη ορθή λειτουργία των σχολείων; Εκτός από το παγουρίνο το οποίο, σύμφωνα με την περιεκτικότητά του, είναι σαν φλασκί για ουΐσκι και εκτός από τις μάσκες, οι οποίες δόθηκαν όπως δόθηκαν μετά από πίεση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Κατά τα άλλα: λιγότεροι εκπαιδευτικοί, λιγότερες καθαρίστριες και περισσότεροι μαθητές ανά τάξη μετά από νομοσχέδιο εν μέσω πανδημίας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης στην εφημερίδα “Στέρεα Νέα”: «Πρώτο μέλημα μας η κοινωνία να σταθεί και πάλι στα πόδια της»

Τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του για θέματα της τοπικής και όχι μόνο επικαιρότητας εκφράζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ» ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης. Ο κ. Σαρακιώτης μιλά για την επέκταση της δομής στις Θερμοπύλες, την...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Τα στελέχη της Ν.Δ. ανησυχούν για το εσωτερικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και εγώ ανησυχώ για το εσωτερικό της Ν.Δ.”

Στην εκπομπή "Briefing" του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης και είχε την ευκαιρία να αναφερθεί σε ζητήματα της επικαιρότητας. Ακολουθούν αποσπάσματα από όσα είπε: "Η συνήγορος της...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Όσο η χώρα μας δεν απαντά με αποφασιστικότητα, η τουρκική επιθετικότητα θα αυξάνεται”

Στην ραδιοφωνική συχνότητα "Παραπολιτικά FM 90,1" παραχώρησε συνέντευξη ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Ακολουθούν ενδεικτικά αποσπάσματα απ' όσα σημείωσε: "Ο Ν. Κοτζιάς ήταν ο πρώτος Υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος ενέπλεξε...

Διαβάστε Περισσότερα