03/10/2020

Γ. Σαρακιώτης: «Θα είναι σαν να επιβάλλονται κυρώσεις, αλλά δε θα επιβάλλονται κυρώσεις»

Στην εκπομπή “Κόντρα 24” του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel με την Αν. Γιάμαλη τοποθετήθηκε (02/10) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αν. Τομεάρχης Έρευνας & Τεχνολογίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν αποσπάσματα και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

Θα είναι σαν να επιβάλλονται κυρώσεις, αλλά δε θα επιβάλλονται κυρώσεις“. Αυτό μας λέει η Ν.Δ.. Μήπως να θεωρήσουμε και επιτυχία το γεγονός ότι δεν επιβλήθηκαν κυρώσεις στη χώρα μας;

“Ο κ. Μητσοτάκης έγραφε στον ευρωπαϊκό τύπο ότι “η μόνη επιλογή είναι η επιβολή κυρώσεων” και τώρα, χωρίς καν να υπάρχει λεκτική καταδίκη της Τουρκίας, μας παρουσιάζει τα συμπεράσματα της Συνόδου στις Βρυξέλλες ως “επιτυχία“.

“Εγώ γνωρίζω ότι εθνικό είναι το αληθές, αλλά οι κύριοι της Ν.Δ. θέλουν να μας πείσουν ότι εθνικό είναι αυτό, που λέει ο Μητσοτάκης.”

“Ως αντιπολίτευση, τα στελέχη της Ν.Δ. δεν έδειξαν τη στοιχειώδη σοβαρότητα. Ας δείξουν τη στοιχειώδη σοβαρότητα σήμερα, που είναι κυβέρνηση και διαχειρίζονται κρίσιμα ζητήματα.”

“Εύχομαι στη Ν.Δ. να είχε Πρωθυπουργό και Υπουργούς σαν τον Τσίπρα και τον Παππά, οι οποίοι είχαν το σθένος να οδηγήσουν τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες στο ταμείο.”

Τι έκανε η Ν.Δ. για τη ορθή λειτουργία των σχολείων; Εκτός από το παγουρίνο το οποίο, σύμφωνα με την περιεκτικότητά του, είναι σαν φλασκί για ουΐσκι και εκτός από τις μάσκες, οι οποίες δόθηκαν όπως δόθηκαν μετά από πίεση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Κατά τα άλλα: λιγότεροι εκπαιδευτικοί, λιγότερες καθαρίστριες και περισσότεροι μαθητές ανά τάξη μετά από νομοσχέδιο εν μέσω πανδημίας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα