18/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Θλιβερό να προσπαθούν ορισμένοι να πολιτικοποιήσουν ένα έγκλημα”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γ. Σιαδήμα και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (18/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Είναι θλιβερό που κάποιοι ένα αποτρόπαιο έγκλημα, όπως αυτό στα Γλυκά Νερά, προσπαθούν να το πολιτικοποιήσουν. Είτε δημοσιογράφοι είτε συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι μιλούσαν για “αλλοδαπούς δολοφόνους αποφυλακισμένους με το νόμο Παρασκευόπουλου”.”
“Αν η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο “Νο 1” υπεύθυνος ήταν ο Αρχηγός της κ. Τσουβάλας, τον οποίο απέπεμψε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Αυτός ο άνθρωπος, που ευθυνόταν για την “έλλειψη ασφάλειας” όπως έλεγαν τα στελέχη της Ν.Δ., ο κ. Μητσοτάκης τον αναβάθμισε και τον έκανε Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη.”
“Το αίσθημα ανασφάλειας επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν ένα αφήγημα της Ν.Δ., το οποίο έσκασε με κρότο όπως το Μακεδονικό, η Novartis, οι “φούντες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Καρανίκα”… Για όλα αυτά λοιδωρηθήκαμε προεκλογικά και τώρα μετεκλογικά έρχεται η Ν.Δ. και τα υιοθετεί, δικαιώνοντας μας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Δε μπορούμε να αναφερόμαστε σε ‘επόμενη ημέρα’ χωρίς ‘κούρεμα’ στις οφειλές των επιχειρήσεων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Political.gr: «Σε ημετέρους οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης»

Πώς η παράταξή σας θα δρομολογούσε την οικονομική ανάπτυξη στην μετά πανδημία εποχή. Σε ποιους τομείς θα δίνατε μεγαλύτερη σημασία; Η υγειονομική κρίση και τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της, έπληξαν σοβαρά την οικονομία και φυσικά δεν άφησαν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Με Ν.Δ κάποιος με 3.000 μόρια πάει στο Κολέγιο και φοιτά – Με 20.000 μόρια δε φοιτά στο δημόσιο πανεπιστήμιο!”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα