18/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Θλιβερό να προσπαθούν ορισμένοι να πολιτικοποιήσουν ένα έγκλημα”

Στην εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου” με τον Γ. Σιαδήμα και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (18/06) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του. 

“Είναι θλιβερό που κάποιοι ένα αποτρόπαιο έγκλημα, όπως αυτό στα Γλυκά Νερά, προσπαθούν να το πολιτικοποιήσουν. Είτε δημοσιογράφοι είτε συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι μιλούσαν για “αλλοδαπούς δολοφόνους αποφυλακισμένους με το νόμο Παρασκευόπουλου”.”
“Αν η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο “Νο 1” υπεύθυνος ήταν ο Αρχηγός της κ. Τσουβάλας, τον οποίο απέπεμψε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Αυτός ο άνθρωπος, που ευθυνόταν για την “έλλειψη ασφάλειας” όπως έλεγαν τα στελέχη της Ν.Δ., ο κ. Μητσοτάκης τον αναβάθμισε και τον έκανε Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη.”
“Το αίσθημα ανασφάλειας επί ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν ένα αφήγημα της Ν.Δ., το οποίο έσκασε με κρότο όπως το Μακεδονικό, η Novartis, οι “φούντες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και του Καρανίκα”… Για όλα αυτά λοιδωρηθήκαμε προεκλογικά και τώρα μετεκλογικά έρχεται η Ν.Δ. και τα υιοθετεί, δικαιώνοντας μας.”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στην ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ: “Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. θα ξαναβρεί τα βήματά του όντας ο βασικός πυλώνας του προοδευτικού χώρου”

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία και τις αποχωρήσεις σειράς στελεχών ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθεί η συνέντευξή του.  Σε ποιους λόγους...

Διαβάστε Περισσότερα