30/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Με τη Ν.Δ., σε λίγο οι άνθρωποι της εστίασης θα ελέγχουν και για ΚΤΕΟ”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Σε μια περίοδο, που το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε να είναι ενωμένο για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά και τα κοινωνικά προβλήματα, η Κυβέρνηση προσπαθεί διαρκώς να διχάσει είτε με τον ευτελισμό της διαδικασίας πειθούς του κόσμου να εμβολιαστεί, είτε με το θέμα της εισόδου ή μη σε χώρους εστίασης και άλλους.”

“Με βάση πρόσφατη δημοσκόπηση της “Διανέοσις”, οι Έλληνες πολίτες βαθμολογούν με 4,2/5 τους φαρμακοποιούς και τον προσωπικό ιατρό ως προς την εμπιστοσύνη τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ στην Κυβέρνηση αποδίδουν 2,8/5. Για ποιο λόγο η Κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν προχωρά, έστω και τώρα, σε μια καμπάνια μέσω των ανθρώπων, που αποδεδειγμένα η ελληνική κοινωνία εμπιστεύεται; Αυτή θα ήταν μια σοβαρή καμπάνια και όχι οι “λίστες Πέτσα”.”

“Με βάση τις διακηρύξεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ., οι άνθρωποι της εστίασης θα μπορούσαν να ελέγχουν, επίσης, αν τα αυτοκίνητα των πελατών έχουν περάσει ΚΤΕΟ και αν είναι ασφαλιστικά ενήμεροι. Κάποια στιγμή και η γελοιότητα έχει τα όριά της…”

“Βλέπουμε έναν Υπουργό Υποτιθέμενης Ανάπτυξης, με αγένεια και υπεροψία να κουνά το δάχτυλο και στους καταναλωτές και στους επιχειρηματίες, αντί να αφουγκράζεται την κοινωνία και να λύνει προβλήματα. Ποιος είναι ο κ. Γεωργιάδης που μιλά για απολύσεις ιδιωτικών υπαλλήλων, χωρίς να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο και χωρίς να ξέρουμε αν θα ήταν συνταγματικές τέτοιες αποφάσεις;”

“Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι κάποιος νέος συνάνθρωπός μας, ο οποίος ενδεχομένως έχει αμφιβολία ή δεν έχει καταφέρει ακόμη να προχωρήσει η διαδικασία του εμβολιασμού, θα λάβει την απόφαση να εμβολιαστεί επειδή θα πάρει 150 ευρώ; Δεν είναι επαίτες οι νέοι μας.”

“Με καλούν ηλικιωμένοι από την Ελάτεια και μου λένε ότι ο Δήμος έχει παραχωρήσει το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου και ο ταχυδρόμος πηγαίνει για 1 ώρα, αφήνει τις συντάξεις και όλοι οι ηλικιωμένοι συνωστίζονται, εν μέσω πανδημίας και με 38 βαθμούς καύσωνα, για να λάβουν τη σύνταξή τους, ενώ καταβάλλουν 3 ευρώ έκαστος για να γίνεται κατ’ οίκον διανομή. Σε όλα αυτά, ο αρμόδιος Υπουργός απαντά ότι “είναι στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των ΕΛ.ΤΑ.” και θα πρέπει να αντιληφθούμε το μεταρρυθμιστικό μεγαλείο της Κυβέρνησης!”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γ. Σαρακιώτης: “Δε μπορούμε να αναφερόμαστε σε ‘επόμενη ημέρα’ χωρίς ‘κούρεμα’ στις οφειλές των επιχειρήσεων”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης στο Political.gr: «Σε ημετέρους οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης»

Πώς η παράταξή σας θα δρομολογούσε την οικονομική ανάπτυξη στην μετά πανδημία εποχή. Σε ποιους τομείς θα δίνατε μεγαλύτερη σημασία; Η υγειονομική κρίση και τα μέτρα τα οποία ελήφθησαν για την αντιμετώπισή της, έπληξαν σοβαρά την οικονομία και φυσικά δεν άφησαν...

Διαβάστε Περισσότερα

Γ. Σαρακιώτης: “Με Ν.Δ κάποιος με 3.000 μόρια πάει στο Κολέγιο και φοιτά – Με 20.000 μόρια δε φοιτά στο δημόσιο πανεπιστήμιο!”

Στην εκπομπή “Kontra 24” με την Αναστασία Γιάμαλη και τον τηλεοπτικό σταθμό “Kontra Channel” είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την επικαιρότητα (20/07) ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία...

Διαβάστε Περισσότερα