30/06/2021

Γ. Σαρακιώτης: “Με τη Ν.Δ., σε λίγο οι άνθρωποι της εστίασης θα ελέγχουν και για ΚΤΕΟ”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΛΑΜΙΑ FM1 και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων με τον Απ. Έλληνα και την Παρ. Τσιαχρή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, με αρμοδιότητα την Έρευνα & Τεχνολογία, Γιάννης Σαρακιώτης. Παρακάτω ακολουθούν σημεία και βίντεο των τοποθετήσεων του.

“Σε μια περίοδο, που το πολιτικό σύστημα θα έπρεπε να είναι ενωμένο για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά και τα κοινωνικά προβλήματα, η Κυβέρνηση προσπαθεί διαρκώς να διχάσει είτε με τον ευτελισμό της διαδικασίας πειθούς του κόσμου να εμβολιαστεί, είτε με το θέμα της εισόδου ή μη σε χώρους εστίασης και άλλους.”

“Με βάση πρόσφατη δημοσκόπηση της “Διανέοσις”, οι Έλληνες πολίτες βαθμολογούν με 4,2/5 τους φαρμακοποιούς και τον προσωπικό ιατρό ως προς την εμπιστοσύνη τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ στην Κυβέρνηση αποδίδουν 2,8/5. Για ποιο λόγο η Κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν προχωρά, έστω και τώρα, σε μια καμπάνια μέσω των ανθρώπων, που αποδεδειγμένα η ελληνική κοινωνία εμπιστεύεται; Αυτή θα ήταν μια σοβαρή καμπάνια και όχι οι “λίστες Πέτσα”.”

“Με βάση τις διακηρύξεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ., οι άνθρωποι της εστίασης θα μπορούσαν να ελέγχουν, επίσης, αν τα αυτοκίνητα των πελατών έχουν περάσει ΚΤΕΟ και αν είναι ασφαλιστικά ενήμεροι. Κάποια στιγμή και η γελοιότητα έχει τα όριά της…”

“Βλέπουμε έναν Υπουργό Υποτιθέμενης Ανάπτυξης, με αγένεια και υπεροψία να κουνά το δάχτυλο και στους καταναλωτές και στους επιχειρηματίες, αντί να αφουγκράζεται την κοινωνία και να λύνει προβλήματα. Ποιος είναι ο κ. Γεωργιάδης που μιλά για απολύσεις ιδιωτικών υπαλλήλων, χωρίς να υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο και χωρίς να ξέρουμε αν θα ήταν συνταγματικές τέτοιες αποφάσεις;”

“Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι κάποιος νέος συνάνθρωπός μας, ο οποίος ενδεχομένως έχει αμφιβολία ή δεν έχει καταφέρει ακόμη να προχωρήσει η διαδικασία του εμβολιασμού, θα λάβει την απόφαση να εμβολιαστεί επειδή θα πάρει 150 ευρώ; Δεν είναι επαίτες οι νέοι μας.”

“Με καλούν ηλικιωμένοι από την Ελάτεια και μου λένε ότι ο Δήμος έχει παραχωρήσει το κτίριο του Πολιτιστικού Συλλόγου και ο ταχυδρόμος πηγαίνει για 1 ώρα, αφήνει τις συντάξεις και όλοι οι ηλικιωμένοι συνωστίζονται, εν μέσω πανδημίας και με 38 βαθμούς καύσωνα, για να λάβουν τη σύνταξή τους, ενώ καταβάλλουν 3 ευρώ έκαστος για να γίνεται κατ’ οίκον διανομή. Σε όλα αυτά, ο αρμόδιος Υπουργός απαντά ότι “είναι στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού των ΕΛ.ΤΑ.” και θα πρέπει να αντιληφθούμε το μεταρρυθμιστικό μεγαλείο της Κυβέρνησης!”

Διαβάστε άλλες συνεντεύξεις μου

Γιάννης Σαρακιώτης στην ΕΡΤ: «Πολύχρωμα τιμολόγια ρεύματος: Η νέα εξαπάτηση των πολιτών από τη Ν.Δ.»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να τοποθετηθεί για τις νέες...

Διαβάστε Περισσότερα

Γιάννης Σαρακιώτης στον ΑΝΤ1: «Τα περί “μετάλλαξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.” αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις»

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, με το Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου, εμφανίστηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική-Συμμαχία και Τομεάρχης Δικαιοσύνης Γιάννης Σαρακιώτης, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στο θέμα της...

Διαβάστε Περισσότερα

Σαρακιώτης στον STAR FM 97.1: «Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο συνιστά την απόλυτη εξαπάτηση της Κυβέρνησης προς τους πολίτες»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία καθώς και άλλα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε σε συνέντευξή του στην εκπομπή Ραδιο ... φόρουμ του STAR FM 97.1 με τη Μαρία Τσατζαλή, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος,...

Διαβάστε Περισσότερα